Annonse fra Stiklestad Eiendom AS
Gå til

Byttet ut hagen med fjorden

Det har blitt mange turer langs Trondheimsfjorden for Liv Marit og Terje det siste halve året. Men det er bare Liv Marit som bader - året rundt.

To dager i uka starter Liv Marit Haugseth dagen med å svømme i Trønderhallen - etter at hun først har tatt en dukkert i fjorden.

– Vi er en gjeng på fem damer som har holdt på med dette i over ett år nå. Vi bader i fjorden hele året, bortsett fra sommeren. Da er det liksom ikke noen vits, sier Liv Marit og smiler godt.

De fem damene møtes i vannkanten før de fleste av oss har stått opp. Vinterstid i bekmørket. Med hodelykt, badesko og iskaldt vann.

– Det er et skikkelig kick og veldig artig.


Ting og tang

Fram til juli 2016 bodde Liv Marit og Terje Haugseth i enebolig på Halsan. Da byttet de ut eneboligen, med leilighet i trinn 1 av Røstad Boligpark. Og de trives godt, selv om boarealet er halvert.

HUSREKKA: 70 kvadrat er kanskje ikke all verden for to som har hatt enebolig på Halsan, men Liv Marit og Terje Halseth har funnet seg godt til rette i Røstad Boligpark. Foto: Merete Haseth

– Vi flytta fordi vi hadde lyst til å bruke tida på andre ting enn å klippe plen og holde orden på hus. Dessuten hadde vi kommet til en alder hvor vi drukner i ting og tang, forteller Liv Marit.

Så hva gjør man, når et hus på 150 kvadratmeter, overlastet med ting og tang, skal inn i en leilighet på 70 kvadratmeter?

– Vi har en fritidsbolig så vi flytta mye av det dit. Fritidsboligen er også en av grunnene til at vi solgte huset. Det at vi skulle få mer tid å bruke der.

– Og så var vi mange turer innom gjenbrukstorget på Mule, legger Terje til.

– Det var skikkelig godt å få rydda. Og her er helgevasken radig unnagjort, ja, sier Liv Marit.


Midt i smørøyet

Toget tuter i det fjerne. Den nye heimen ligger i gåavstand til jernbanestoppen på Røstad.

– Godstogene hører jeg fortsatt, for de lager litt dur, kommenterer Terje.

– Jeg legger ikke merke til dem lenger, sier Liv Marit.

For aller mest er det veldig praktisk å ha togstasjonen så nært. Terje bruker den når han skal til og fra arbeidsplassen sin i Steinkjer rådhus.

– Jeg synes vi har flytta midt i smørøyet. Spesielt setter jeg pris på uteområdene. Stiene rundt Røstad er fine når vi skal lufte hunden. Og i sommer telta vi med barnebarn på Holmhaugen. Dessuten har den nye ungdomsskolen et kjempefint uteområde som vi besøker med barnebarna, sier Liv Marit.

RO I SJELA: Nabolaget bugner av fine turmuligheter. Foto: Merete Haseth

 

Luftetur

Hunden Ronja logrer når det røde bandet festes på henne. Turen går forbi Helsehuset, Rema-butikken, Trønderhallen, og ned til Kjærlighetsstien og sandstranda. Oppe på haugen ligger Nord Universitet Røstad majestetisk i vinterdagen.

FINE NABOER: Både Nord Universitet, Trønderhallen og togstoppen på Røstad ligger i gåavstand fra Røstad Boligpark. Her er det enkelt å være både student og togpendler - og utallige muligheter for en aktiv fritid.Foto: Merete Haseth

– Du bruker litt tid på å omstille deg, men jeg har ikke savna huset en eneste gang, sier Liv Marit.

Terje nikker og legger til:

– Vi trives veldig godt. Men folk er forskjellig. For noen ville ikke dette passet, men for oss ble det midt i blinken.

Her finner du mer om Røstad Boligpark trinn 2.Ting du kan gjøre i nabolaget

Det bugner av muligheter for både liten og stor på Røstad i Levanger.

 • * Svøm innendørs i Trønderhallen
 • * Slapp av på sandstranda og kjøl deg ned i fjorden
 • * Gå turer på Kjærlighetsstien
 • * Se LHK spille håndballkamper i Trønderhallen
 • * Trim på 3T i Trønderhallen
 • * Studer på Nord Universitet
 • * Handle mat på Rema 1000 Røstad
 • * Ta toget fra holdeplassen på Røstad

I tillegg ligger Innherred Helsehus, Røstad studentbarnehage og Levanger ungdomsskole med sitt flotte uteområde like i nærheten. Og en liten spaser- eller sykkeltur unna har du Levanger sentrum.


Lyst til å bo her?

Røstad Boligpark ligger like utenfor Levanger sentrum ved idylliske Røstad. Nå skal de siste leilighetene i trinn 2 selges.

 • * Prisgunstige leiligheter med et unikt nærmiljø
 • * Landlige omgivelser med gangavstand til Levanger sentrum
 • * 7 leiligheter igjen, av totalt 44 leiligheter
 • * Innskudd 3-roms 70 kvm fra kr. 600 000,- + omk.
 • * Felles bokostnad fra kr. 4 797,- pr. mnd. (netto kr. 3 915,-)
 • * Felleskostnadene er inkl. digital kabel-tv, internett, vedlikehold, forsikring, betjening av fellesgjeld (Husbanken) kr. 1 800 000,-, kommunale avgifter, renovasjon, heis, forretningsfører, revisor. Totalpris er innskudd + fellesgjeld.

Noe for deg? Se mer her. Ta gjerne kontakt med Eiendomsmegler1: Thea Brenne 412 82 375 eller John Arne Hoven: 979 76 167. Utbygger er Stiklestad Eiendom AS.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av innherreds redaksjon, men av innherreds markedsavdeling.

innherred er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på innherred.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.