Vi leser omtale i Innherred av 11.03.17 vedr. flyttesjau til Stokkbakken Omsorgssenter i Åsen.

Igjen opplever vi kommunalsjefen for Helse i Levanger Kommune for lite lydhør og at han ikke vil ta på alvor den opplevelsen vi pårørende sitter med når det gjelder dårlig/ manglende informasjon i denne prosessen. Det er som nærmeste pårørende vi uttaler oss, ikke som «åsbyggen generelt».

Vi mottok 01.02.17 et vedtak på at far hadde blitt tildelt bolig H0XXX ved Stokkbakken Omsorgssenter. Dette vedtaket hadde vi en ukes svarfrist på! I vedtaket stod ingen ting om størrelse på boligen, etasje og beliggenhet for øvrig, kun henvisning til et romnummer. Vi ba om en besiktelse av boligen før vi svarte. Det var det ikke anledning til.

Vi ser at Kommunalsjefen oppfordrer oss som pårørende om å henvende seg til de hvis vi vil ha mer informasjon. Det gjorde vi gjennom en mail . Vi ba om tilbakemelding på disse spørsmål da vi aksepterte vedtaket i mail av 06.02.17. Det har vi ennå etter snart 6 uker ikke mottatt!

Enhver som flytter inn i «egen bolig» vil gjerne vite hva de flytter til og hva de skal betale for. Vi spør derfor Kommunalsjefen om han ikke synes dette også må gjelde for de som er gamle og nå skal flytte inn i Omsorgssenteret på Åsen!

Far gleder seg stort til å flytte tilbake til Åsen. De ansatte ved Skogn Helsetun gjør en kjempegod jobb med å ta vare på han i både opp- og nedturer han har hatt i vinter- forventningene er kjempehøye! Mange spørsmål, men lite svar å få fra kommunen.

Grete Almlid Munkeby

Tore Almlid

Pårørende