Mine motstandere vant valget… En ting er å erkjenne nederlaget, noe annet er å være vitne til alle de negative konsekvensene, for et NEI til

sammenslåing av Verdal og Levanger. - Negativitene kommer og kommer. Og, det vil komme mer. Mye mer. Slik jeg oppfatter det som skjer i Verdal nå, er det stadige påminnelser, om at «flertallet» i Verdal, fikk feil føringer fra Verdal Arbeiderparti.

Nå prøver seierherrene å pynte på «gammelbrura»: Hun skal hete Nye Verdal. AP og Høyre er forelsket... KRF velsigner.

Jeg er fortsatt ikke i tvil om, at Levanger og Verdal, slått sammen, ville være mye mer framtidsrettet, enn RE-TRETTEN som Arbeiderpartiet i Verdal har satt i gang.

For ettertiden… ei tid inn framtida, vil de overlykkelige, jublende vinnerne av valget, bli beskjemmet av at de satte RÆVA FRAM, da vi sto foran en historisk mulighet til å styrke økonomi, fagmiljø og kvaliteten på offentlige tjenester i kommunene Levanger og Verdal.

Jeg synes det er fortvilet tragisk, å se lokal-politikere som gjør seg selv til bedrevitere og setter sitt eget skjønn foran fagfolk.

Så støtter de seg på «FOLKETS RØST» sier de, valgresultatet: Akkurat som om ordførerens prinser og prinsesser, satt stille i båten, i ukene før folket gikk til valgurnere….

På vegne av fagmiljøene synes jeg det er pinlig. På vegne av de eldre og pleietrengende, synes jeg det er ekkelt. Økonomisk, vil valget om å stå alene, bli en frustrerende belastning, for innbyggerne i kommunen i mange år framover.

Det er min mening.

John Hermann

Partiløs folkevalgt politiker