Seier 26-12 er kort og godt imponerende, og betyr alt for fortsettelsen io denne serien. Det var en ganske utrolig førsteomgang i Utleirahallen. Da ledet Levanger med 12-4 etter at den unge keeperen Siri Ressem Gustavsen hadde stått glimrende aller bakerst. Fortsettelsen var like bra, og LHK leverte årsbeste under sine nye trener Duda og Velaug Brenne.

Mange tilhengere

Levanger ble båret fram av en stor tilhengerskare på tribunen i Utleirahallen, og  fikk endelig bevist at laget vil tilbake i toppen av norsk håndball. Opprykk til 1. divisjon er det altoverskyggende målet denne sesongen.

Hjemmelaget har også ambisjoner, men møtte overmakten i ettermiddagens oppgjør mellom to lag som var a poeng helt i tabelltoppen før dettye møtet.

Levanger la grunnlaget i prima forsvarsspill, ved siden en det sterke målvaktspillet. Før pause var Janne H. Eklo igjen vært toneangivende, godt anført av Nordseth-søstrene fra Steinkjer, men jentene sto fram i tur og orden. Utleira prøvde alt de kunne, blant annet med frimerke både på Janne H. Eklo og Duda, men til ingen nytte.

Gjestene var best i alt, og jublet uhemmet etter en maktdemonstrasjon i den nye Utleirahallen på Risvollan.

- Helt rått av Levanger-jentene, melder vår håndballkyndige kilde på tribunen i byen.