Fotballspillerne Benjamin Stokke, Bent Sørmo og Espen H. Berger gjør suksess på Moan, og treffer også blink på håndballbanen. Deres amors piler havnet i LHK-leiren, hos henholdsvis Maja Nordseth, Sara Rønningen og Lisa Nordseth.

Forholdet mellom de to overbygningsklubbene i Levanger har ikke alltid vært nært og lidenskapelig, men spillerne bidrar i alle fall til tettere bånd mellom de to lokomotivene i Nord-Trøndersk lagidrett. Levanger Fotballklubb tar i morgen fatt på andre del av en hittil strålende sesong, mens Levanger Håndballklubb reiser omtrent samtidig til Danmark – for å forberede returen til topphåndballen og 1. divisjon.

Ikke ferie samtidig

– Felles ferie blir det ikke veldig mye av, men vi fikk noen dager sammen nå i juli. Når vi har fotballfri er det ofte fullt kjør for håndballjentene, mens de har sesong når vi er ferdig med sesongen i desember, forklarer Bent Sørmo – og illustrerer den noe kompliserte ferieplanleggingen for 19-åringen og jevngamle Sara Rønningen.

Lokalavisa samlet de tre parene til en uhøytidelig prat ved Trønderhallen torsdag ettermiddag, like det som utmerket godt kan bli starten på tidenes ballhøst i trehusbyen. Fotballklubben er i øyeblikket i posisjon til å havne i kvalifisering til eliteserien, mens håndballaget har kommet opp i 1. divisjon – og med en erklært målsetting om å avansere ytterligere.

Hele saken kan du lese i dagens papirutgave