NEDSLITT Klubbhuset ved Leva-Fro Arena er modent for riving, og IL Sverre ønsker seg et nytt, flott klubbhus.

NEDSLITT Klubbhuset ved Leva-Fro Arena er modent for riving, og IL Sverre ønsker seg et nytt, flott klubbhus.

Sverre kan få storstue

Fotballavdelingen i IL Sverre ønsker å bygg et nytt klubbhus, og fjerne det gamle ved Leva-Fro Arena.

IL Sverre har i dag nesten 2000 medlemmer fordelt på sine avdelinger og behovet for et klubbhus er absolutt tilstede.

- Det nåværende klubbhuset på Elberg er slitt og er modent for renovering og oppgradering.  Møtestedet for medlemmer og aktive er ikke lenger det vi mener klubben fortjener. Både garderober, toaletter, fellesrom og lager er preget av omfattende bruk og slitasje i flere generasjoner, og det er et stort behov for oppgradering, skriver prosjektgruppa bak klubbhus-forslaget.

Klubb-følelse

Prosjektgruppa nedsatt av IL Sverre sitt hovedstyre har siden vinteren 2015 arbeidet fram flere forslag, og arkitekttegninger til et helt nytt bygg. Dette basert på innspill fra de ulike avdelingene, arkitekt, tillitsvalgte og medlemmer.

- Vi ønsker å  skape et samlingspunkt og møtested for medlemmer, utøvere, foreldre, ansatte, gode naboer og frivillige i alle IL Sverre sine avdelinger; tilpasset en stor, historisk klubb! Huset skal være funksjonelt og praktisk i forbindelse med arrangementer, stevner og utleie. Det skal bli funksjonelle arbeidsplasser og arbeidsrom for ansatte og frivillige, vi skal skape tilhørighet, følelse av idrettshistorie, synergier på tvers av idrettslaget og «én-klubb-følelse»! heter det i prosjektbeskrivelsen.

Ildsjelene har har stor tro på at dette vil bli et funksjonelt og verdig hus, og ikke minst et flott bygg for vårt nærområde!

Byggestart i år?

- Det blir en tidsriktig møteplass som klubben fortjener og som bidrar til å gi klubben forsterket identitet og sjel! For å realisere dette er vi avhengig av medlemmers og ildsjelene sin støtte, hjelp til å vekke til live en gedigen dugnadsånd. Det er NÅ vi må tenke nytt! heter det i prospektet.

På årsmøtet i mars skal det avgjøres om IL Sverre skal arbeide videre med prosjektet. Ved godkjenning i årsmøtet, skal det jobbes med å legge grunnlaget for bygging av en storstue så snart som mulig og helst i løpet av 2017.

- Dette huset bygges for å vare langt inn i fremtiden. ER DU MED? Møt opp på klubbens lubbens årsmøte, oppfordrer prosjektledelsen.

 

 

Mer å lese på Innherred:
 
Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.
Leses nå
 

LFK-sponsor NTE klager på tildeling av flomlysleverandør på Moan

Kraftselskapet leverte selv flomlys-tilbud, men et annet selskap ble valgt. Nå blir flomlyset på «Nye Moan» forsinket.

Ansetter to meglere fra konkurrenten

Aktiv Innherred har ansatt to nye meglere fra Eiendomsmegler 1.

Kulturbygg opp til diskusjon

Har du tanker om hva Vaskeriet, Festiviteten og bibliotektomta kan brukes til?

Maijas groteske rolle

Sanger Maija Skille (39) spiller seriemorder i musikal i Stjørdal. Levangerkvinnen sier det var ubehagelig å gjøre research.

Dagens leder

Med lille Venstre i dødens posisjon

Det er vanskelig å finne en veg ut av dette uføret.

Snart kan du sjekke skatten

Mange forholder seg passivt til skattemeldingen. Det kan straffe seg.

Starter på nytt over gata for Backlund

Knut Strugstad tar med seg mannskapet og satser på ny restaurant.

Adferden sto ikke til gull

Flere sjåfører brukte telefonen mens de kjørte.