Verdals 16-åringer er klar for kvartfinale - mot Orkla klokka 21 i kveld.

En rekke sluttspillkamper spilles i kveld, men vi kan allerede slå fast at de lokale lagene har hevdet seg veldig bra. Verdal Idrettslag markerer seg meget sterkt, slik klubben har for vane å gjøre.

FFU-laget, eller laget for utviklingshemmede spiller i eliteklassen i Østersund. Dette mannskapet dominerer i den trønderske serien, men over kjølen har guttene virkelig fått tøff motstand. Lørdag formiddag skal FFU-laget spille semifinale.

Det skal forhåpentligvis også 16-åringene til Verdal. Men verdalingene skal først ut i en tøff kvartfinale - mot Orkla i kveld så sent som klokka 21.00. Vuku røk ut i sin 16-delsfinale mot Stjørdals-Blink.

I gutter 15 forsvant Verdal dessverre ut av turneringen i 8-delsfinalen mot sunnmørske Herd, som vant 1-0. I gutter 14 skal Sverres gode lag ut i kvartfinale i kveld klokka 20. Motstander er Namsos - etter at vertskapet Ope ble slått 6-3 i dagens første kamp. Verdal møter Sjetne i 8-delsfinalen i skrivende stund, og det står 1-1 ved pause.

I gutter 13 har Verdal gått videre til kvartfinale i kveld - også den starter så sent som klokka 21.00. Lånke ble beseiret i forrige runde - nå venter trolig Pro Touch Soccer Team - nærmest et landslag fra Malta! Ett lokalt lag står igjen i gutter 12:  Sverre 2. De spiller C-finale i dag klokken 12.00. Stiklestad var dog med et stykke og nådde 8-delsfinalen, der det ble 2-4 mot Trond.

Vukus jenter kjemper akkurat nå for en finaleplass i den eldste jenteklassen. Laget har imponert så langt, og spiller nå klokka 18.00 mot Steinkjer i semfinalen. Like før pause er det målløst og veldig spennende i denne semifinalen som er for et lokalderby å regne.

I jenter 15 har Sverre i dag sagt farvel med respektable 1-3 mot tekniske Bangkok, mens Verdal led samme skjebne med 2-4 mot Hommelvik. I jenter 14 år er det derimot en inntrøndersk dominans, og hele tre lag fra Verdal er i kveldens kvartfinale. Verdal IL møter Skaun klokka 19.00 - en time senere spiller Stiklestad/Vuku mot Nardo mens Vinne skal kjempe om avansement med Kattem/Sjetne.

I jenter 13 er Verdal IL klare for kvartfinale - den også går i kveld klokka 21. Motstander er Bangkok fra Thailand. En rekke lokale lag er også med i finaleracet i B-sluttspillet, og det spilles mange viktige kamper nå i solskinnet i Sverige.