- Vi solgte 50 billetter bare den første halvtimen, og dette lover godt, sier ildsjel og teaterlagets leder Tor Johnny Friberg.

Fulle hus?

Forestillingen «Alt for Markabygda» er imøtesett med spenning og interesse, og forhåndssalget fikk da også en start som lover godt. Bygdafolket kom i strie strømmer til samfunnshuset for å sikre seg plass til en av de fire forestillingene, mens mange utflyttere benyttet telefonen for å skaffe seg billett. Totalt kan det bli solgt opptil 550 billetter til høstens villeste eventyr i den idylliske bygda, som ikke har mer enn om lag 350 innbyggere.

- Vi håper på fire fulle hus, men budsjetterer ikke med det, sier initiativtakerne, som er i full gang med forberedelsene til premieren 28. oktober.

Friberg understreker at teaterlaget tross alt er restartet på nullpunktet - og det er 15 år den siste oppsetningen ble satt opp. Derfor bygger man stein på stein, og begrenser utgiftene så langt det lar seg gjøre.

Bindeledd i bygda

- Musikk, lyd og lys koster en hel del, og vi starter jo nærmest på bar bakke, sier lederne i revygjengen, som totalt teller 25 medspillere.

- Teateret betyr mye i Markabygda?

- Ja, absolutt. Det er veldig givende å drive med et så stort prosjekt i lag - på tvers av generasjoner. Vi blir godt kjent med hverandre, det er sosialt og det blir forhåpentligvis et høydepunkt her i bygda i høst, bedyrer Friberg.

P.S: Da forhåndsselgerne tok kvelden onsdag, hadde de solgt ikke mindre enn 102 billetter!