Etter festen på Soltun grendehus i Verdal i starten av mars i år holdt duoen på å gå hver til sitt, men fortsatte samarbeidet etter å ha funnet ut at det ville være en god idé.

– Likevel har vi hatt en liten tenkepause, fordi det har vært mye med jobb for begge to og få forespørsler om oppdrag utover våren, sier Frode Sørgård.

Egne prosjekt

Nå håper de at det tar av litt utover sommeren. Duoen er åpne for å spille fra Roan og Osen i nord til Verdal og Levanger i sør, og den andre delen av duoen, Torbjørn Bye, tar også på seg oppdrag videre sørover i landet.

– Han har blant annet vært og spilt en plass på Gjøvik, forteller Sørgård.

Parallelt med duoen holder nemlig både Bye og Sørgård på med egne prosjekt. Sørgård kaller seg Gutten ved havet og har egen Facebook-gruppe for det, der riktignok også poster fra Torbjørns dans/rockeband gjerne deles.

De to musikerne vil bruke mye tid fremover på øving av sitt nye repertoar. I tillegg skal de ta nye bilder og lage plakater.

Spiller i hagen

Torbjørn Bye har allerede annonsert åpen øving for publikum 25. juni ute i hagen i Myrbakkvegen i Vinne, så fremt det blir godvær.

– I så fall blir det servering av vafler og kaffe, og jeg kommer til å spille de fleste av de nye sangene jeg øver inn, pluss en del av det gamle repertoaret, opplyser han.

Duoen har en utekonsert i Roan på trappene i sommer, ellers er turnélisten foreløpig tom.

– Derfor er det viktig at de som kan tenke seg besøk tar kontakt med bookingansvarlig Maja Bråten, sier Frode Sørgård, og poengterer at de kun tar seriøse henvendelser.