Det er litt av hvert som dukker opp på Øras dager. I en av bodene fant vi selveste Samantha Fox. Nå var hun riktignok ikke der i egen person, men pent avbildet på et platecover.

Hadde det ikke vært for Tore Larsen ville Samantha ha vært bortgjemt på Ørmelen. Saken er den at Larsen har en pensjonisthobby. Han samler gamle saker og ting, deriblant lp-plater.

Pensjonist-hobby

- Jeg synes det er artig med bruktsalg, og gjør dette mest for hobby. Det er ikke så mye å tjene på det, så det er mest for å ha noe å gjøre, sier Larsen som har selskap av Egil Granlund.

- Men har du råd til å ha egen bod for slikt salg?

- Nei, det har jeg ikke. Skulle jeg betalt for bodplass, ville jeg gått i underskudd. Men jeg var heldig og fikk denne plassen, som egentlig disponeres av Amfi-senteret. Senterlederen sa at det var greit at jeg brukte plassen dersom det var ledig. Så derfor steppet jeg inn her i dag, forteller Larsen.

Ide for Øras dager

Den bruktsalg-interesserte verdalingen har nylig vært på utenlandstur, nærmere bestemt Berlin.

- Der var jeg på et stort marked, men det ble ikke noe handel. Men det er artig å se på alt som finnes. Jeg synes det hadde vært et god ide om Øras dager kunne hatt et område for denne type handel. Det ville vært med å skape enda mer liv og røre. Men det vil de ikke høre på.

- Hva koster det å få med seg Samantha hjem?

- Jeg tar cirka 50 kroner for ei lp-plate, men jeg kan slå av litt på prisen dersom jeg får solgt flere plater på en gang.

P.S. Samantha Fox ga ut debutalbumet Touch Me da hun var 20 år gammel i 1986. Musikkalbumet og singelen med samme navn var en stor suksess i en rekke markeder. Singelen gikk til topps på hitlistene i 17 land.

Ikke akkurat DAB-radio, men knallbra lyd. Radioen er til salgs.