Dette ble kjent nå i ettermiddag, da driftskomiteen hadde møte på rådhuset - og foretok sitt sedvanlige prisdryss til levangsbygg som har gjort noe ekstra. Kulturskole-rektor Oddbjørn Hagen får kulturprisen, Levanger Røde Kors er vinner av årets frivillighetspris mens Ekne Idrettslags Arve Brenne er årets ildsjel. Alle prisvinnerne ble hyllet med applaus fra politikerne i formannskapssalen i ettermiddag.

Det er SV-lederen Gunnar Løvås som har foreslått Oddbjørn Hagen som årets kulturprisvinner, og det var ingen diskusjon om denne kandidaten. Karen fra Byafossen har vært en fantastisk drivkraft i kulturlivet i Levanger i mer enn en mannsalder, han har drevet fram mange lovende talenter gjennom det iherdige arbeidet med kulturskolen - og Oddbjørn Hagen er selv en sanger og musiker av høy klasse. Senest på mandag var trubaduren ig spilloppmakeren på Breidablikk og sang for de eldre sammen med sine søstre!

Ti på topp-generalen fikk ildsjel-prisen

Enstemmighet var det også om de øvrige prisene: Ildsjel-prisen gikk til Arve Brenne fra Ekne.

Han er Ti på Topp-ansvarlig i Levanger, og ble foreslått av sitt eget idrettslag Ekne IL, som han selv har vært leder for i flere perioder. Arve Brenne er et sjeldent ja-menneske, som har gjort enormt mye for å få medmennesker ut på tur og ut i naturen.

Frivilligprisen til Røde Kors

Levanger Røde Kors var like populær vinner av frivilligprisen - og det var ingen diskusjon om noen av prisutdelingene.