Kjærlighet og sikkerhet er det beste i vårt liv. Det er veldig viktig og spennende når man føler seg i sikkerhet og har kjærlighet.

Fordi når vi er i trygge, kommer alle gode følelser automatisk. I tillegg til de gode følelsene har vi ingen bekymring.

Men det er vanskelig å føle oss i sikkerhet og å ha kjærlighet mange steder i verden. Når vi har sikkerhet og trygghet lærer vi reglene for ivet vårt, fordi sikkerhet, trygghet og kjærlighet henger sammen med hverandre, derfor er det viktig.

Hvis man ikke har en av dem livet sitt blir det veldig vanskelig, da er livet ingenting: livet uten håp, lykke, kjærlighet, en mor og en far er ikke et liv.

Når vi er i sikkerhet og trygghet er det først og fremst mulighet for helse, vekst og trivsel, positivt tanker, god utdanning, idrett, og overleve.

Vi må dele vår kjærlighet og sikkerhet med andre mennesker og hjelpe dem som virkelig trenger det. Fordi når en person er snill mot et annet menneske, da er den andre også snill tilbake. Så alle mennesker trenger kjærlighet og sikkerhet av hverandre. Det føltes godt å være med trygge mennesker, og smile med dem. Men smilet dør borte når man ikke har kjærlighet og sikkerhet.

Vi er mennesker, vi trenger mennesker.

Rohalle

fra Afghanistan