De tar med seg det beste fra hver sin kant og inviterer til en sommerkveld fylt med sang, humor og allsang. Leif Terje Nilsen, Julie Vikestad Olsen, Paal Stavrum, Geri Holmen og Levin Nestvold jr. slår seg sammen i en ny konstellasjon og lover feelgood-stemning. «Såmmårshow – full fræs i partyteltet» blir er en regissert musikalsk opplevelse i tre akter.

Teaterutrykk og energi

- I de to første aktene blir det musikk, dans og sprelsk humor. Det blir en gjennomført forestilling med regissert koreografi med teaterutrykk og energi. I den tredje akten skal publikum være med på allsang der folk «står på bordene», sier Levin Nestvold jr.

Leif Terje Nilsen gleder seg til å gi inn i den ny konstellasjonen.

- Det er gode miljø som har slått seg sammen for å skape noe nytt. Det skal være bra kvalitet i hele med store sangnummer i mange sjangre.

Julie Vikestad Olsen forteller at hun sa ja til å bli med på sommershowet uten helt å vite hva det gikk ut på. Hun er blitt utfordret på noen krevende sangnummer.

- Det blir veldig artig, og jeg er takknemlig og ydmyk over at jeg får være med på dette. Jeg synes det er viktig at vi samler lokale krefter og at vi finner på noe nytt, at vi får det til å skje noe.

Stortelt i tre dager

Det hele skal foregå i et stortelt på tivolitomta ved Jernbaneparken i Verdal. Torsdag 29., fredag 30. og lørdag 1. juli er målet å fylle teltet som har plass til over 400 publikummere.

Mesteparten av storteltet blir innredet med småbord, men det skal også ryddes for enkeltplasser rundt scenen og catwalken. Bakerst i teltet blir det egen bar. Mellom andre og tredje akt skal Verdal idrettslag sørge for servering av pizza, øl og vin.

- Inngangsbilletten blir på 375 kroner, opplyser gjengen i Trøndershow AS.

Leif Terje Nilsen er en av Norges fremste sangere og har bred erfaring fra showbiz, blant annet kjent fra Nilsen Aalberg show hvor han turnerte både i Norge og flere europeiske land i 15 år og spilte over 1200 konserter.

Julie Vikestad Olsen har gjort seg bemerket på mange scener de siste årene, sist i Verdal Teaterlags suksess Levva Lovet.- Huner utdannet fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo, og har hatt hovedrollen som Carmen Diaz i musikalen Fame og Kristina från Duvemåla.

Paal Stavrum, Geir Holmen og Levin Nestvold jr. er alle kjent fra humorgruppen Fløte fyrer. De har også hatt flere profilerte roller i Verdal teaterlags oppsetninger. Levin Nestvold jr. vil mange huske som Bør Børson jr., i musikalen med samme navn.

I tillegg blir det flere dansere å se i showet; Selma Stubbe, Silje Johnsen Granås, Siri Elstad og Veronica Sobieski Nilsen.

Musikere er Ola W. Holmen, Bjørnar Hermann, Roy Waade og Odd Martin Valsø Nestvold.

Anett Hjelkrem har regi og koreografi, mens Monica Valsø Nestvold besørger scenografien.