Ekteparet som står bak Vatn bistro i Åsen får svært god omtale i Dagens Næringslivs livsstilsmagasin D2.

Vanskelig å finne, men lett å like, konkluderer D2 i sin omtale av restauranten som ligger i en gammel betongbunker like ved Hammervatnets bredd i Åsen. Magasinet skriver at Vatn Bistro ligger så godt gjemt i skogen at eierne vurderer belønning til dem som finner fram.

–Folk som finner fram hit, burde strengt tatt fått dessert i belønning, sier Vidar Dahl til magasinet D2 som publiserte sin omtale av Vatn Bistro torsdag 3. august. Har du besøkt Vatn Bistro? Ja Nei Ikke ennå, men tenker meg dit Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Har du besøkt Vatn Bistro? Ja 19% Nei 44% Ikke ennå, men tenker meg dit 37% Du har allerede stemt 107 stemmer

–All fornuft tilsier at vi burde ha skiltet bedre. Men dukker det opp 200 her, vil både gjester og vi ikke få en god opplevelse. Vi kan godt være den lille, hemmelige perlen, tilføyer han.

Det er ekteparet Vidar Dahl og Inger Johanne Todal Morset som står bak etableringen. Som for øvrig også har et «kulturspinneri» med seg ved siden av bistro-foretaket. Det siste halvåret er det nok likevel restaurantvirksomheten som det har vært mest oppmerksomhet rundt, også fra vertsskapets side.

–Vi mener at vegen blir til mens vi går. Vi har vår egenart. Det tror vi det er grunnlag for, oppsummerte de til lokalavisa.