Julegalla i Trønderhallen med ballromfølelse, reklamerer arrangørene. Riktignok skriver vi september og mange tviholder ennå på duften av sommer, men tiden mot juletrehogst og vintersolverv løper fortere enn oss selv.

Dessuten fyker konfettien til værs allerede i november, så for vordende galladeltakere gjelder det å tenke ut finstasen først som sist.

–For det blir julegalla også i år, poengterer Jostein Grande. Engasjert av Scene Midt har han selv fått i oppgave å produsere det hele, og nå lover han fart i sakene. Scene Midt har på sin side overtatt som teknisk arrangør for begivenheten.

Komiker Rune

Rune Andersen er hyret som årets konferansier og kjøkemester. Sett i lys av Andersens bakgrunn som komiker og underholder, kommer han neppe alene, selv om han alene griper mikrofonen. Rune Andersen er ikke minst kjent for sine mange og svært fornøyelige imitasjoner - og det med et enormt persongalleri i registeret.

Musikken besørges av «Superbandet», bestående av ni musikere med fartstid både i NRK og TV 2. Arrangørene opererer med partygaranti.

–De spiller alt mulig av populærmusikk, utdyper Jostein Grande. Julegallaen gir plass til et sted mellom åtte hundre og tusen gjester, og er en av Innherreds største julebord. Grande finner naturlig nok mange grunner til å melde seg på. I tillegg til de allerede nevnte, minner han om DJ Charlie.

–Verdens mest berømte DJ fra Trøndelag som vil avslutte kvelden med 80- og 90-tallshits.

–Spektakulært

–Julegallaen er myntet på alle, enten du kommer som privatperson i gruppe på to, eller om du representerer firma med 200. Det er uansett intimt og fint. Ja, mange har blitt overrasket over hvor fint vi rammer det inn. Rundbord med plass til åtte som gir god kontakt med dem du drar med, god plass mellom bordene, lysekroner, pynting, en egen danseparkett på 200 kvadratmeter og et spektakulært lysshow som du aldri har sett før. I tillegg har vi løftet nivået på lyden, i praksis samme løsning som på Drømmeaften. Vi skaper en ballromfølelse, lokker Jostein Grande.

Til mat blir det tradisjonell julebuffé, inkludert ribbe og pinnekjøtt. Arrangementet gjennomføres i år for sjette gang, og for Levanger håndballklubb - som står bak begivenheten - representerer det en av klubbens største inntektskilder. Spillerne bytter denne gang håndballdrakta med serveringsklær, og bistår i kveldens serviceapparat.

Julegallaen finner sted i Trønderhallen 25. november.