Kommer spåkone

Betty Blue og Lykke frisør markerer henholdsvis 25 år og to år i Øra med å invitere befolkningen i Verdal til en skikkelig feiring lørdag 30. september.

–Inspirasjonen til dette arrangementet fikk vi da vi var på et svært show i København og fra en bursdag jeg var på i Levanger. Deretter har det bare eskalert, sier Woll.

Festen starter i salongen i Jernbanegata, hvor hele inne- og uteområdet tas i bruk, før de senere på kvelden endrer lokasjon til utestedet Talia hvor det blant annet blir konsert med artisten EMMA fra Trondheim og bandet Isbjörg fra Danmark.

–Det blir skikkelig sirkusstemning med brennende cocktails, show med en burlesque-danser, løvetemming …

Det kommer en løve hit?

–Ja, og en sirkusprinsesse og en spåkone, og alt dette skjer utenfor salongen. Da kan folk spise street food, ta seg godt drikke og se på alle disse tablåene. Så vi håper at vi når undergroundmiljøet på Innherred som vil ha noe annet enn det de får til vanlig, sier hun, og legger til at arrangementet også er en hyllest til frisørfaget.

Savner støtte

Woll håper lørdagens happening kan gi en ny oppfattelse til de som sier at det ikke skjer noe på Innherred.

–Her er alle velkommen, så nå må folk bare komme seg ut. Det blir by-feeling!, sier hun.

De som holder til i Bluesgården sier de tidligere har slitt med å få kommunen på sin side når de har hatt arrangement, spesielt med tanke på skjenkebevilling. Blant annet fikk de ikke servere under Øras dager, og derfor valgte de heller ikke å søke om tillatelse nå.

–Det blir så mye fram og tilbake, og det blir mye flisespikkeri bare for å ha et arrangement i to timer ute på gata her, sier Woll, som påpeker at SMAK Catering, som skal servere under arrangementet, har fått tillatelse i et telt utenfor bygget.

–Mitt ønske er at de som styrer kunne ha applaudert slike opplegg mer, for hvis de skal få ungdommene tilbake hit kan de ikke være så sidrumpa, sier frisøren.