– Vi har slike utstillinger hver tredje måned, og denne kan vel kalles en høstutstilling, sier bibliotekar Anngjerd Skrove Granum til Innherred.

Ville ha variasjon

Bibliotekets vegger har blitt prydet i mange år, blant annet med kunstverk av Ane Sivertsen Landfald, som i disse dager har fått innpass på Høstutstillingen i Oslo.

–Det er noen kjente verdalinger som har stilt ut her ja, det gjorde Per Olav Olsen også, som nå jobber i Firenze, sier bibliotekar Jorid Stormo.

De ansatte merker fort at det blir trist i biblioteket uten slike utstillinger.

Biblioteket begynte å stille ut bilder allerede da de holdt til på Amfi-senteret.

–Vi begynte vel med det for å få litt variasjon på veggene. For når vi tar ned disse blir det fryktelig tomt og trist i biblioteket før det kommer opp nye, sier Stormo.

I tillegg til Knudsens bilder, stiller Jorunn Stormo ut sine smykker.

Ber kunstnere ta kontakt

Kunstneren som nå stiller ut sine bilder heter Bok Cha Lim Knudsen og kommer fra Sør-Korea. Hun har tidligere bodd i USA og gått kunstskole der, men kom til Norge for noen år siden. I tillegg har verdalingen Jorunn Stormo en egen utstilling med hjemmelagde smykker og vesker i biblioteket.

–Vi vil gjerne at lokale kunstnere tar kontakt med oss hvis de vil vise hva de holder på med. Mange melder seg selv og det er vi veldig glade for, sier Stormo.