Fredag ettermiddag var A Singin'  på besøk hos Galleri Fenka. Gruppa kommer fra Trondheim og består av fire sangere, Siri Helene Erland, Marte Therese Jakobsen, Emilie Storaas og Astrid Vasseljen, som før denne opptredenen hadde gjort et dypdykk i barbershop-musikken til The Mills Brothers.

(F.v.) Siri Helene Erland, Marte Therese Jakobsen, Henning Rø, Astrid Vasseljen og Emilie Storaas fremførte musikk fra The Mills Brothers. Foto: Kristin Heggdal

- The Mills Brothers var en av USAs ledende barbeshop-kvartetter i fem tiår, og var kjent for bruken av tette jazzharmonier. Kvartetten brukte kun gitar som akkompagnement, og på dette prosjektet har vi derfor med gitarist Henning Rø, skriver gruppen i en pressemelding.

De få som tok turen til Fenka fikk servert både lun musikk og gjærbakst.

Det var ikke mange gjester i galleriet denne ettermiddagen, men de som tok turen kunne i alle fall nyte kanelsnurrer og kaffe, og kjenne på at høsten virkelig har gjort sitt inntog.

- Dere som kom får nyte det, så får de som ikke gjorde det bare angre seg, fleipet gallerist Elisabeth Ben Riala før konserten.