Det er Frank Scott ved Havna scene som i en pressemelding forteller om konserten de skal ha fredag 20. oktober.

Kjell Inge Brovoll, alias Jolly Jumper og Jan Erik Moe, alias Big Moe, er blant eliten innen norske blues. Nå i 2017 feirer gutta 25 årsjubileum og markerer dette med en «25th Anniversary Tour» hvor de spiller et utvalg av sine mest populære og beste låter på konserter over hele landet.

–Dette er swingende blå musikk på høyt nivå, og med på veien nå i jubileumsåret har de med Arne Skognes på trommer og pianist (og levangsbygg) Daniel Trustrup Røssing som har mer enn 100 konserter bak seg som pianist i bandet til Chuck Berry. Disse durkdrevne veifarerne spiller amerikansk blues blandet med egenkomponert materiale, skriver Scott i pressemeldingen.

Inspirasjonskildene er de store stilskaperne på 1920-30-40-tallet fra Big Bill Broonzy til Blind Boy Fuller, Tampa Red, Robert Johnson, Mississippi John Hurt og Mississipp Sheiks.

Havna scene betegner seg selv som et lite konserhus, som primært satser på levende, utøvende kultur og underholdning, i tillegg til konserter, standup-show, revyer og så videre.

Havna Scene er driftet på frivillighet, og hadde tidligere navnet «Kari palari-huset».