Arnulf Haga og styret i produksjonsselskapet Innspæll AS har vedtatt å oppløse selskapet, ifølge en kunngjøring i Brønnøysundregistrene mandag.

Aksjeselskapet Innspæll AS ble startet i 2000 som et produksjonsselskap for teater, musikk og lignende kulturelle prosjekter. Arnulf og Paul Ottar Hauga, Turid Hofstad, Hildegunn Eggen og Inge Asgeir Skrove var med på oppstarten - den gang under navnet Innspæll Teatre mett i Trøndelag AS. I senere år har selskapet stått bak flere av de største kulturprosjektene i Innherred. Deriblant Levva livet, Vinsjan på kaia og Ronja Røverdatter.

Flere av storsatsningene har vært samarbeid mellom selskapet og Verdal teaterlag, i kombinasjon med noen profesjonelle skuespillere. 20. november ble selskapet meldt avviklet. Selskapet har nå Anett Hjelkrem som avviklingsstyrets leder. Hun har vært styreleder i selskapet i en årrekke, mens Arnulf Haga har vært daglig leder. Han har også vært styremedlem sammen med Paul Ottar Haga inntil nå.

Til Trønder-Avisa onsdag sier Haga at det ikke ligger noe dramatikk bak avviklingen, som blir gjort i enighet i styret.

- Vi har diskutert dette, og det kjennes greit nå. Og vi går ikke ut med noen gjeldsbyrde på oss, sier daglig leder Arnulf Haga til Trønder-Avisa og forklarer at alt har sin tid. Selv har han flere andre frilansprosjekter på blokka i tiden framover.