– Jeg syns det er fint og veldig givende å reise rundt å spille og synge på institusjonene, sier Frank Scott, som forleden gjestet Breidablikktunet med en innholdsrik, variert og stemningsfull adventskonsert.

Mange vet å verdsette multi-instrumentalisten, som spiller på mange strenger. I storstua på Levangernesset trakterte han pianoet så det var en fryd, presterte vakker sang og satte stemningen fra første tone. Og skogningen presenterte gode, gamle låter – som beboerne visste å gjenkjenne og sette pris på.

Her var klassikere fra både Alf Prøysen, Åge Aleksandersen, og fra Gluntan og Nordans – to populære band som Frank Scott selv har vært vokalist i. Skogningen, som er født i Bodø, leverte varene så til de grader!

–Det er alltid hyggelig å få slike oppdrag, og jeg legger min ære i å ta fram mitt beste når jeg opptrer, bedyrer Frank Scott, som også spilte «Mitt øverste ønske».

Denne låten gikk helt til topps da NRK utlyste en konkurranse om en få laget en ny trøndersk julesang. Franks bidrag ble kåret til det aller beste av over 80 innsendte bidrag. Den ble framført sammen med hans datter Hedda:

–Sangen handler om å ønske seg dine nærmeste hjem til jul, og at det betyr mer enn noe annet. Ironisk nok var jeg i Skudeneshavn da jeg fikk beskjed om at melodien min var kåret til vinner, og det var faktisk bare så vidt jeg rakk meg heim til julehøytida, sier Scott.

Han har flust med jobber i disse dager, og Frank Scott har ikke minst en rekke oppdrag for institusjoner i Trondheim kommune.