Bygdedagen på Elvheim på Åsen feiret 10-årsjubiluem for bygdelaget søndag, og for en dag det skulle bli. Strålende sol og rekordoppmøte med omkring 400 besøkende er fasit etter endt arrangement. Ingen dårlig måte å feire en jubilant på!

I løpet av dagen fikk gjestene prøve skotthyll, hesteskokast og fiskekonkurranse på land, for å nevne noe. Det var også tombola, utstillinger og brukthandel, i tillegg til tradisjonelt salg av kaffe og «nå attåt».

Et av høydepunktene ved bygdedagen er kvalifiseringen til Innherredsmesterskapet i hesteskokasting, arrangert av mediehuset Innherred og Levanger Hesteskoklubb. Her også ble det rekordpåmelding med 51 kastere.

Etter at samtlige deltakere hadde kastet sine fire hestesko var det Odin Langås, Arvid Langø og Einar Arnt Hallan som stakk av med en delt seier og en t-skjorte hver i premie. De er dermed kvalifisert til neste runde i mesterskapet. Alle tre hadde 33 poeng. Til sammenligning fikk Innherreds journalist 8 i sin hesteskokast-debut, noe som faktisk holder til en topp tre-plassering om man leser tabellen opp ned.