Mats Olle Göran Söderlund, bedre kjent under artistnavnet Günter, spiller på Orion nattklubb i Levanger førstkommende fredag. Han er kjent for sin techno-, trance- og eurodancemusikk, og har produserte flere populære hits gjennom karrieren. Særlig «Ding dong song», «Touch me» og «Teeny weeny string bikini» var forholdsvis store på 2000-tallet og preget listetoppene på sin tid. Musikken hans spredde seg rundt om i verden, og nå er han tilbake med en konsertturne hvor Levanger er et av stoppestedene.

– Det er en stund siden han var stor på hitlistene, men han er fortsatt populær og selger som regel bra med billetter, sier Øyvind Riibe, daglig leder i Lint Events som holder festen i Levanger. De har også sørget for Dr. Bombay, Kobojsarna og Freddy Kalas her i kommunen, og tror folk vil sette pris på noen svenske technoslagere nå til helgen.

– Vi forventer mellom 200 og 250 personer. Vi tror ikke vi klarer å selge ut billettene, men det kommer nok en del, spår Riibe.

Publikum fra 18-40 år

Selv er Riibe 27 år, og beskriver Günter som en kultfigur blant hans generasjon.

– Det er musikk man kjenner seg igjen i, selv om det ikke er det man hører på til daglig. Han laget ikke de seriøse sangene, men skapte en egen sjanger, sier han.

– Hvem er det som kommer på konsertene hans i dag?

– Du, vi er overrasket over hvilke forskjellige aldersgrupper som kommer, og hvor bredt han treffer. Folk fra alderen der du akkurat har lov til å gå inn til de som er førti, svarer Riibe.

Konserten med Günter ble avtalt noen uker tilbake, og så langt har 124 trykt på «deltar» på arrangementets Facebook-side.