– Vi trodde det skulle komme mye folk, men dette ble mer enn vi hadde forventet. Det har nok ikke vært så mange siden D.D.E. spilte, sier Asmund Hagen i Levanger Vel, som i flere år har stått som arrangør for torgfesten under Levangermartnan.

Levanger vel har talt opp 3967 solgte billetter, noe som er dobbelt så mange som i fjor da Staup spilte. I år var det Hellbillies som sto på scenen. I tillegg spilte også Magnus Hestegrei og Telegraph Road.

Lang kø

Selv om Levanger vel er godt fornøyd med arrangementet, legger de ikke skjul på forbedringspotensialet. Hagen forteller om lang kø ved inngangen.

– Vi har fått litt kritikk for inngangen fordi de som forhåndskjøpte billetter ikke unngikk køen. Det var egentlig ordnet, men ordningen var ikke optimal. Det ble mye kø og det må vi bare ta selvkritikk for og utbedre til neste år. Det er sikkert en del som valgte å ikke gå inn på grunn av den lange køen, sier Hagen, som også oppfordrer folk til å komme tidligere. Det var folk på scenen fra klokka 20.30, men ifølge Hagen kom flesteparten først etter klokka 22.

– Det kan godt hende at noen ikke rakk å komme inn før Hellbillies begynte å spille, sier Asmund Hagen.

Lover gode artister

Hvor mye Levanger vel sitter igjen med etter torgfesten er ennå ikke klart. Ifølge Thomas Selseth i Levanger vel ser det positivt ut.