– Vi jobber med flere artister som kommer denne kvelden, og gleder oss til å lage full fest i Trønderhallen, skriver arrangøren Lint Event AS på arrangementets facebookside.

Lunkent forhåndssalg

Konserten er foreløpig annonsert kun via sosiale medier og ifølge Facebook skal over 700 gjester delta. Etter det Innherred erfarer er det imidlertid solgt kun 130 billetter.

– Jeg vil ikke kommentere konserten nærmere før vi har underskrevet sponsoravtaler, men jeg kan bekrefte at det blir konsert, svarer Øyvind Riibe i Lint Event på spørsmål fra Innherred om forhåndssalg av billetter.

Kjente artister

Italobrothers er «headliner» for konserten i Trønderhallen. De er en av Europas største party/eurodance-grupper bestående av to personer. De har ligget høyt oppe på Spotify, iTunes og VG-lista med flere av sine singler de siste årene.

Verdalingen.no skrev i vår om at Verdal opprinnelig var førstevalget til eventbyrået, men at Trønderhallen velvillig tok over arrangementet etter en heller lunken mottakelse fra Verdalshallen.

Morgan Sulele kommer også til Trønderhallen med hitlåter fra VG-lista og spillelister på radio som blant andre «Bare min». Rapduoen Skei og PT fra Steinkjer er det lokale alibiet på plakaten.

Nytt konsept

Aldersgrense er satt til 18 år på grunn av alkoholservering og det vil være en egen 20-årsavdeling i konsertlokalet. Daglig leder Svenn Robert Berg er spent på mottakelsen av det nye konseptet i hallen.

– Dette er noe vi ikke har prøvd før og med riktig markedsføring nå i ukene som kommer tror jeg det kan bli en suksess. Selve arrangementet ser fantastisk bra ut. Artistene appellerer til en generasjon som ikke er her mye ellers. For oss er det viktig å vise at hallen kan brukes til noe annet enn idrett, sier Berg.