Onsdag formiddag kunne følgerne av Facebook-siden til Purefab lese følgende melding: «I går kunne dere se på snap at jeg var på Verdaln og så på lokale til den nye butikken PureFab V. Det er 90 % sikkert at det det går i orden, men mangler fortsatt 10%. Får svar innen 14 dager.»

– Ja, det er viktig å poengtere at ingen ting er helt klart ennå. Jeg var nesten i mål for ett år siden også, men da skar det seg i siste liten. Så jeg har lært at man må ta alle forbehold, men har veldig tro på at dette skal gå i orden, sier Renate Rosenvinge til Innherred.no.

Kjente merker

Når lokalavisa kontakter henne er hun i ferd med å gå ombord på flyet som skal ta henne til Trondheim og ei motemesse der hun skal kjøpe inn nye kolleksjoner til butikken i Rørvik og nettbutikken Purefab.no.

– Planen er å kjøre stort sett samme konsept i Verdal som jeg har hatt suksess med i Rørvik, sier Rosenvinge. Der tilbyr hun kolleksjoner fra Vera Moda, Noisy May, Jack & Jones og Pieces.

Kan åpne til våren

Siden våren 2012 har hun tilbud dame- og herreklær i andre etasje på Leiasenteret i kystbyen. I fjor sommer utvidet hun satsingen til å omfatte netthandel.

Hvis det blir butikk i Verdal, blir det i Amfi-senteret, og hvis alt går etter planen kan butikken åpne i mars 2016.

– De som vil følge fremdriften aller tettest, bør følge Snapchat-kontoen til Purefab, sier Rosenvinge.

Hun har riktignok ikke planer om å flytte hjem til Verdal ved en eventuell butikketablering. Renate Rosenvinge (tidligere Løkkesveen) er godt etablert med ektemannen Ronny og deres barn i Lørdagsvika på Ottersøya.