Anja Hartløff Helland (36) er tilbake etter tre års permisjon fra mediebransjen.

Har fulgt med

Helland går inn i jobben som assisterende redaktør og stedfortreder for ansvarlig redaktør Roger Rein. Hun startet i jobben i dag, mandag 4. januar.

– Det er utrolig artig og spennende å være tilbake, og jeg er veldig glad for denne muligheten. Det er mye nytt å sette seg inn i, for da jeg tok permisjon var det fortsatt to lokalaviser. Jeg har imidlertid fulgt med fra sidelinja og blitt imponert over den nye lokalavisa, Innherred. Jeg synes den har bidratt til mer forståelse og interesse på tvers av kommunegrensene, sier Helland.

Prosjektleder i N.K.S.

Helland var journalist i Levanger-Avisa fra 2005 til 2012, da hun gikk ut i permisjon for å jobbe som prosjektleder i Norske Kvinners Sanitetsforening. Hun har i løpet av de tre årene også hatt barselpermisjon. Anja H. Helland er kommunikasjonsutdannet fra Edith Cowen University i Perth, Australia. Hun jobbet i Trønder-Avisa i ett år før hun ble ansatt i Levanger-Avisa som journalist i 2005.

Ved siden av jobben som assisterende redaktør studerer Helland «Ledelse - og personalarbeid» ved Nord universitet. Hun har samboer, tre barn og er bosatt i Levanger.

– Ble en krumtapp

Ansvarlig redaktør Roger Rein sier han er veldig fornøyd med at Anja H. Helland valgte å komme tilbake til sin gamle arbeidsplass etter permisjonstida.

– Hun har opparbeidet seg solid erfaring i jobben i Norske Kvinners Sanitetsforening, der hun ble en krumtapp i et vellykket arbeid med å starte nye foreninger rundt omkring i landet og sørget for en renessanse for N.K.S. Jeg gleder meg til å samarbeid med henne i ledelsen i Innherred, sier den ansvarlige redaktøren.