Torsdag formiddag så Facebook-siden Verdal kommune og kommunereformen dagens lys. Den beskrives på følgende måte: «Verdal kommune ønsker å informere innbyggerne om den kommende kommunereformen og inviterer til en konstruktiv og åpen dialog om muligheter på denne siden.»

Det utdypes noe i det første innlegget på siden:

– Dette er en side som Verdal kommune har opprettet og administrerer for å invitere innbyggere til å komme i dialog om konstruktive tanker og muligheter i forbindelse med den kommende kommunereformen. Kommunereformen er en fin mulighet til å involvere innbyggerne i kommunens framtid. Kommunen skal leve med vedtaket om kommunestruktur i mange år. En bred, grundig og åpen involvering av innbyggerne gir legitimitet og sikrer at kommunestyrets beslutning blir fattet på best mulig grunnlag.

Kommunen håper at flest mulig liker og deler siden, slik at de kan få et godt innblikk i hva innbyggerne i Verdal kommune mener.

– Årsaken til at vi har valgt å opprette en egen side for dette er å gjøre det enklere for dere og oss å følge tråden i diskusjonene. Vi vil også dele innlegg herfra på kommunesiden vår (www.verdal.kommune.no) for å øke rekkevidden, men vi håper at de fleste vil legge igjen sine innspill på denne Facebook-siden, heter det til slutt.

Den siste timen har flere innlegg blitt lagt ut, med både medieoppslag, bakgrunnsinfo og linker til utredninger.