Onsdag kveld ble 18personer som går av med pensjon hedret av Verdal kommune. 16kvinner og to menn har til sammen lagt bak seg 821 år som ansatt i kommunen. Både rådmann Jostein Grimstad og ordfører Bjørn Iversen (Ap) i Verdal deltok på arrangementet på Stiklestad onsdag kveld.

Kommunen ga bort blomster og en gave som takk for innsatsen. Samtlige ble det sagt noen ord om, og alle fikk komme opp og motta gavene. Arbeiderne har vært ansatt i skole, helsetjenester og i teknisk drift.

– Tusen takk for at dere viser takknemlighet og verdsetter oss. Det er så viktig og en anerkjennelse for jobben vi har gjort, sa Annelise Melhus på vegne av pensjonistene. Hun har 33 års fartstid ved Vuku oppvekstsenter.

Rådmann Jostein Grimstad spøkte om at han kunne puste lettet ut over at ingen hadde vært læreren hans på barne eller ungdomsskolen.

Disse slutter

Spøk til side: – 821år ikommunen – jeg sier tusen takk for innsatsen og håper alle tar med seg noe positivt! Og så håper jeg dere taler vel om kommunen som arbeidsplass, det er viktig for oss som arbeidsgiver, sa Grimstad.

Disse slutter i kommunen: Bodil Vine, Solveig Myran, Torill Ottesen, Anna Bjørgan, Brit Eldbjørg Wæren, Brit I.Granås, Annelise Melhus, Kristin Hildrum, Eldbjørg Marie Kolstad, Steinar Lyng, Jorodd Røe, Eirin Granlund, Solveig Myrland, Liv Fossland, Aud Lyngsaunet, Annbjørg Skjemstad,Birgit Rotmo og Ane Leirhaug.