For to uker siden gikk Martin Sivertsen av fra sin stilling som daglig leder og medeier i Innherred Bygg. Det samme gjorde en faglig leder, en arbeidsleder, styrelederen og to prosjektledere. Med andre ord trakk halve ledelsen seg ut fra bedriften samtidig. Årsaken til avgangene i Innherred Bygg er fortsatt ikke allment kjent, da ingen hittil har vært villig til å kommentere bakgrunnen for situasjonen.

Men den tidligere daglige lederen, Martin Sivertsen, var i hvert fall raskt igang med nye prosjekter etter exiten. Den 27. januar - dagen etter Innherred Bygg-saken ble omtalt i lokalavisa - er vedtektsdatoen for aksjeselskapet Martin Sivertsen AS. Torsdag fjerde februar ble selskapet foretaksregistrert. Innherred kom i kontakt med Sivertsen fredag ettermiddag, uten at han ville si stort om sitt nye tiltak.

– Nei, det vil jeg egentlig ikke. Det er et privat holdingselskap. Det er ikke mer enn det enda, sier han.

– Men det kommer mer etter hvert, eller?

– Det vet jeg ikke, svarer Sivertsen, men røper samtidig:

– Det kommer vel mer interessante ting, men det kan vi snakke mer om senere.

I sitt ferske private selskap er Sivertsen naturlig nok daglig leder og styreleder. Kapitalen er på 30.000 kroner. I nyregistreringen står det at selskapets formål er «investering i aksjer, samt hva herved står i forbindelse, herunder å delta i andre selskaper med lignende virksomhet og kunne benytte lånefinansierte investeringer med verdipapirer og valuta».

Angående avtroppingen fra sin posisjon i Innherred Bygg har Sivertsen fortsatt ikke lyst til å utdype hva som faktisk var årsaken.

– Det kan vi komme tilbake til, er hans eneste kommentar inntil videre.