Levanger Venstre avholdt sitt årsmøte 10. mars. Der valgte de sitt nye styre, hvor Ann Helen Skaanes (23 år) fra Mule ble valgt til ny leder. Hun får med seg Karl M. Buchholdt og Atle Busch som nestledere. Skaanes jobber for tiden som generalsekretær i Unge Venstre i Oslo, men flytter hjem til høsten når åremålet går ut.

- Nå går vi snart inn i et stortingsvalg hvor vi skal vise at Trøndelag er en viktig brikke, både når det gjelder næring, landbruk og miljø. Nå vil jeg bruke tiden fremover på å bygge en sterk valgkamporganisasjon med topp motiverte frivillige som skal nå ut til så mange som mulig i valgkampen 2017, sier den nyvalgte lederen i en pressemelding i helgen.

Ja til sammenslåing

Årsmøtet vedtok også to politiske uttalelser i årsmøtet. De går ut på å gå inn for en kommunesammenslåing med Frosta og Verdal.

- Lokallaget ønsker å slå seg sammen med Verdal og Frosta, to kommuner Levanger allerede har sterke bånd til. Venstre peker på at kommunene har felles arbeidsmarked, og at tjenestene skal ligge nære innbyggerne, ikke byråkratene, skriver Levanger Venstre i sin uttalelse.Den andre uttalelsen går på utbygging av gang- og sykkelvei mellom Åsen og Åsenfjord. En trafikksikker løsning for myke trafikanter har stått på kommunens prioriteringsliste lenge, og nå vil Levanger Venstre jobbe mer for at dette blir en realitet.

Nytt styre

Det nye styret i Levanger Venstre består av:

Leder: Ann Helen SkaanesPolitisk nestleder: Karl M. BuchholdtOrganisatorisk nestleder: Atle BuschStyremedlemmer: Inger Marie Arentz og Martin SivertsenVaramedlemmer: Vidar Kjesbu og Kristian Haugen