Det skjer mye i sentrum av Levanger for tiden. I sparebank-bygget ved torvet, hvor det tidligere var kinarestaurant, kommer det i løpet av sommeren en grillrestaurant.

Når kan det skje noe i sørenden av sentrum også.

I kontakt med flere

Meierigården, ved Stadionparken, har det siste året blitt totalrenovert. Det er firmaet Tregården Eiendom som står bak. I andre etasje er det leiligheter og hybler, og nå forteller daglig leder Ole Martin Thorvaldsen at planen er å få inn en restaurant i bygget i løpet året.

– Ja, det har vi tro på. Jeg har vært i kontakt med flere som finner lokalene interessante, så dette håper jeg at vi skal få landet i løpet av året.

Det er den gamle delen av gården som er satt av til formålet. Den har inngang fra Håkongata vis a vis Nav.

Stilig interiør

Thorvaldsen forteller at her er 200 kvadratmeter ledig for det riktige konseptet og den rette driver.

– Den eldste delen her er fra først på 1900-tallet. Det er originalt murstein på veggene, så du kan tenke deg hvor stilig det kan bli hvis vi tar fram noe av dette som en del av interiøret, sier Thorvaldsen.

Han tror nærheten til Stadionparken kan være et pluss for å etablere seg her, hvor det er mye trafikk både sommer og vinter.

Ole Martin Thorvaldsen sier at hvis det skulle være noen andre som kan finne prosjektet interessant, så er det bare å ta kontakt. Ingen bindende kontrakter er underskrevet så langt.