Teslaen var veldig i øyenfallende der den sto på Levanger torg mandag ettermiddag. Det var nesten så vi et øyeblikk trodde det var selveste NYPD Blue som hadde kommet til trehusbyen, men det var visst å dra fantasien litt langt.

Viste seg frem i motorsenteret

Da vi gikk bort å banket på ruten så var det en ung verdaling med «coole» solbriller som tittet ut fra den like «coole» bilen.

Ståle Veie-Rosvoll, som bileieren heter, kunne fortelle at stuntet ble gjort i forbindelse med motordagen i Inndalen i helgen (se video fra litt av aktiviteten ved siden av eller under saken).

I Verdal Motorsenter fikk naturlig nok bilen stor oppmerksomhet.

Rosvoll har en kompis ved navn Patrick Hjelde som driver med bildekor, så ideen var å lage noe som kunne vekke interesse i omgivelsene.

Trondheims-tur til helgen

Til helgen går turen til Trondheim hvor de skal både på bilmesse og Rosenborg-kamp, og vi kan vel tippe at oppmerksomheten ikke blir noe mindre i trønderhovedstaden.

Spørsmålet er vel om Onkel Politi har noen innvendinger før den tid... men ifølge bileieren er planen uansett å ta av dekoreringen etter den turen, siden det hele bare er et aldri så lite stunt.