Onsdag kveld sa flertallet av politikere i Stjørdal «nei» til Biltema-etablering i «Norplastabygget» i Havnegata i Stjørdal. Det er Stjørdalens Blad som melder dette.

Biltema er i dag lokalisert på Hell Kjøpesenter, men disse lokalene skal ifølge administrerende direktør Knut Svenningsen være langt fra optimale. Biltema ønsker seg større lokaler, og med stjørdalspolitikernes avslag kan det bety at forretningen kikker seg om etter hus i Levanger.

– Politikernes vedtak betyr mest sannsynlig at Biltema strykes fra kartet i Stjørdal, sier Svenningsen til Stjørdalens Blad. Direktøren tilføyer at han ikke ser noen andre alternative muligheter i byen, og vender derfor blikket nordover.

– De fleste kommuner i Norge åpner for oss. Stjørdal sier nei, og da må vi se oss om etter andre alternativer. Det betyr å ta opp igjen dialogen om etablering i Levanger, sier han till Stjørdalens Blad. Svenningsen har også tidligere vært i kontakt med Levanger, og beskriver overfor lokalavisa i Stjørdal dialogen som «hot».