Den endelige prisen ble dermed mer enn fordoblet etter en heftig budrunde mandag formiddag. Mange interessenter var med i kampen om den 66 år gamle, enkle ettroms store hytta ved Vulusjøen, og eiendomsmeglerfullmektig Gaute Heimdal hos PrivatMegleren Trondheim fikk en travel dag.

Over 42.00 kroner

Budene skal ha tikket inn, og skal til slutt ha endt på smått utrolige 1,7 millioner kroner. Prisen per kvadratmeter blir hele 42.500 kroner.

Området er særdeles attraktivt, men dette kjøpet setter likevel en ny standard for hyttepriser i denne delen av Frolfjellet, der det til sammen er om lag 300 fritidsboliger.

Ett soverom

Megleren, som opprinnelig kommer fra Ekne, ønsker ikke å kommentere handelen i ettermiddag. Og etter det vi får opplyst, vil verken selger eller kjøper ha medieomtale. Etter det vi erfarer, foreligger den forkjøpsrett, som kan bli benyttet.

Gårsdagens salgsobjekt ble satt opp i 1950. Den har ett soverrom, som er på 6,5 kvadratmeter. Stua er på 16,8 kvadratmeter, mens det er et kjøkken på snaut ti kvadrat. Toalettet er på 2,3 kvadrat, noe mindre er entreen.

I prospektet heter det at hytta har en fantastisk beliggenhet - på pynten med en flott utsikt og gode solforhold. Den blir solgt med en naust, bod og en platting.