- Det ligger tømmer i begge kjøreretninger, sier brannvesenet.

Ulykken har skjedd ved E6 nord for kjøpesenteret Magneten. Politiet ble varslet klokken 06.51.

- E6 er stengt i begge retninger. Det er omkjøring på fylkesvei 774 gjennom Levanger sentrum og Mule, sier trafikkoperatør Erling Drangsholt ved Vegtrafikksentralen. Politiet opplyser at Vegtrafikksentralen også har fått i oppdrag å sørge for skilting av omkjøringen.

- Sannsynlig årsak til velten henger sammen med punktering på en av fordekkene, nærmere bestemt venstre forhjul, forteller operasjonsleder Johnny Olsen hos politiet i Nord-Trøndelag til Innherred. Han tilføyer at E6 vil bli stengt i flere timer.

- Det ligger tømmer i begge kjøreretninger. Sjåføren skal ikke være alvorlig skadet, sier 110-operatør Alexander Tangen. Ingen andre kjøretøy er involvert i ulykken.

Tømmerbil er tilkalt for å rydde veibanen. Politiet opplyser at sjåføren er kjørt til Sykehuset Levanger. Oppryddingsarbeidet blir nå prioritert. Klokka 08.20 hadde en ny tømmerbil kommet til stedet og begynt oppryddingsarbeid. Den veltede tømmerbilen blir demontert.

Johnny Olsen forteller at omkjøringen vil vare en god stund mens arbeidet pågår. Han kjenner foreløpig ikke trailersjåførens alder og stedstilhørighet. Tømmerbilen er ifølge vår fotograf på stedet svenskregistrert.

Politiet jobber også for å få øvrige trafikanter ut av køen. Det betyr i praksis at alle som står fast sør for Okkenhaugskrysset ved Heir må rygge tilbake til nevnte kryss siden det er midtdeler langs den aktuelle strekningen.

Politiets innsatsleder Stig Viken sier ifølge Adressa.no at tømmerbilen var på vei til Norske Skog. Han sier videre at det ikke er glatt på stedet.

I forbindelse med velten, er nærmere 100 meter av midtdeleren ødelagt.

Foto: Leif Arne Holme