Det forteller selskapet på sin egen blogg i dag.

– Å få på plass en medarbeider til frigjør tid for Paal til å jobbe enda mer med innhold til plussmedlemmene, mens jeg tar meg av det adminitrative og markedsføringen av Miniforetak.no, sier Bjørn S. Hojem.

Den nye medarbeideren har tidligere jobbet i Statistisk sentralbyrå og ved Høgskolen i Nord-Trøndelag.

Midt i sentrum

Miniforetak ble etablert av Paal Stavrum sommeren 2014. Selskapet har lokaler i den gamle postgården i Verdal sentrum, som nå heter Brikken og huser næringsdelen av Tindved kulturhage.

– Toåringen Miniforetak er som to år gamle barn. Vi har et høyt aktivitetsnivå, sterk vilje og setter spørsmålstegn ved etablerte vaner og rutiner, illustrerer Hojem.

Vil lære bort til de små

Ifølge den nye medarbeideren har ikke selskapet nødvendigvis noe mål om å ha mange ansatte i fremtiden.

– Per i dag er vi to. Kanskje blir vi flere om en stund. I øyeblikket er statusen at enkelt blir dobbelt.

Miniforetak har som mål å være den viktigste nettbaserte og uavhengige leverandøren av opplæring til de minste bedriftene i Norge.

Tolv års historie

Miniforetak har har per i dag rundt 4.000 medlemmer. Selv om Miniforetak bare er to år gammelt, har det i og for seg en historie helt tilbake til 2004, da Paal Stavrum startet planleggingen av et nytt fagblad for enkeltpersonforetak.

Året etterpå stiftet han Enkelt AS og ga ut første utgave av fagbladet. I 2009 ble det utelukkende et nettprodukt. Året etterpå ble nettadressen endret til Miniforetak.no og tok også for seg små aksjeselskap og andre miniforetak.

Etter noen år med åpent og fritt innhold ble abonnementsløsningen gjeninnført i fjor, litt ala norske nettaviser der noe er gratis og en del er betalt innhold.