Skogn håndball går nye veier i et samarbeid med Domstein Sjømat som har uante positive ringvirkninger: Salg av fersk fisk skal gi håndballavdelingen kjærkomne inntekter, blåskogningene får fersk fisk i mange varianter rett hjem – og den oppvoksende generasjon vil forhåpentligvis spise mer sjømat på bekostning av usunn hurtigmat.

– Dette er et kjempespennende samarbeid, som vi har store forventninger til, sier håndballavdelingens leder Raymond Holthe og Kim-Rune Stenhaugmo i Domstein sjømat.

Nyåpning 5. desember

Prosjektet får et slags startskudd med den offisielle åpningen av restaurerte deler av Skognhallen – kjøkkenet og kafeteriaen, som har fått en sårt tiltrengt ansiktsløftning. Den skjer mandag 5. desember.

– Domstein kommer med en stor varebil med kjølelager som vil stå utenfor Skognhallen denne dagen. Her blir det salg av fersk fisk i mange varianter, og også frossen sjømat, sier de to ildsjelene.

Overskudd

Hvalbiff, laks, kveite, torsk, steinbit er bare noen av variantene, utsalget i Skogn vil også inkludere sildeglass, lutfisk, uer, kvitfiskball og rakfisk fra Tydal – for å nevne noe.

– Vi går inn i dette samarbeidet med ønske om å bidra til Skogn-håndballens utvikling. Varene er prissatt på en måte som absolutt gjør dem konkurransedyktige, og slik at håndballavdelingen sitter igjen med et overskudd for innsatsen, sier Stenhaugmo.

Kjempelutfisklag

Og det er mer.

– På sikt håper vi at også kiosken her kan tilby sjømat. Altfor mye av maten som spises i og rundt idrettsarrangement – er dårlig. Vi har dessuten planer om å lage arrangement med sjømat på bordet her i hallen, og et ordentlig lutfisk-lag er høyaktuelt, sier Raymond Holthe i håndballavdelingen i Skogn IL.