I september så forsvant det meste av arbeidsstokken fra Banken Bar i Levanger.

Dermed ble eier Bjørn Lyng nødt til å stenge lokalene nærmest over natten.

Jan Astrup tar over som daglig leder på Banken. Han arbeider i dag som altmuligmann på Talia i Verdal, men skal kombinere de to jobbene. Foto: Privat

Nå kan imidlertid Lyng melde at utestedet ved torvet i trehusbyen er tilbake.

–Ja, nå blir det full fart igjen med samme konsept som tidligere. Stedet får som tidligere 18-års grense, og vi skal satse både på vanlig diskotek, men vi skal også ha utvalgte konsertkvelder, forteller Lyng.

Første åpningsdag blir lørdag 10. desember, men allerede fredagen etter blir det julekonsert med Hans Nyberg og hans venner i «Gold Neils», hvor de skal spille coverlåter av den legendariske Neil Young.

Romjulsåpent

Planen er at utestedet skal ha åpent hver fredag og lørdag frem til jul, og så blir det selvsagt åpent alle dager i romjulen.

–Vi vil også har åpent nyttårsaften. Det har vi hatt med god suksess de siste tre åra, så derfor tar vi selvsagt opp den tradisjonen også, sier Lyng.

Verdalssjef

Det er Jan Astrup fra Verdal som nå tar over som daglig leder. Han arbeider i dag som altmuligmann på Talia i Verdal, men skal kombinere de to jobbene.

Det er også han som har ansvaret for den øvrige bemanningen av utestedet når det kommer i drift.

–Det var Astrup som tok kontakt og vi møttes for en prat. Han ga et meget godt inntrykk, og virker som en solid kar. Alt skal være avklart med eieren av Talia, og Astrup ser også på eventuelle samarbeidsmuligheter for de to utestedene på sikt, forteller Bjørn Lyng.

Dermed ser det ut til at de som har passert myndighetsalder igjen kan glede seg over et treffsted i Levanger.