Gule sider skal for tredje gang kåre Norges beste firmanavn. Etter å ha luket bort over 200 nominasjoner, er det plukket ut 20 semifinalister. Og blant disse: Karl Laugsands «Med svin på skogen».

De ti firmanavnene med flest stemmer vil senere i desember går videre til en finale. Her er det en fagjury som til syvende og sist bestemmer seg for bedriften den mener har Norges bestte firmanavn.

Du kan selv være med og stemme blant semifinalistene. Det gjør du her. Stemmingen foregår helt fram til 13. desember.

Til Adressa.no forteller Karl Laugsand at han ikke en gang var klar over at han var nominert. Han er likevel fornøyd med at navnet blir lagt merke til.

- Jeg kaller en spade for en spade. Jeg har jo faktiske svin på skogen, sier han spøkefullt til avisa.

Hver sommer går det mellom 80 og 100 griser i skogen ved gården hans på Ytterøy. Laugsand har en rekke gårdsmatprodukter i sin portefølje, eksempelvis «valgflesk» som nok vil bli ganske så høyaktuelt igjen om et halvt års tid.

Med svin på skogen kjemper mot navn som Slanke Tanker AS, Cut the crap, KAOS, Jålebroki, Tusen Tikk, Gira trafikkskole, Treformye, Reinhjort, Den grønne sykkel, Felgen trafikkskole, Lappedilla, Heis og sånn, Sopihop, Johansken AS, Vriomsveisen, Barn til bords, Ille Billi, Pusenfryd, Dama Di.