Hannah Semb Namork og Roger Næssan Breding fra Levanger fikk ei lita jente fredag 23. Desember kl.13.02, på Levanger sykehus Vilde Ovelie var 1380gram og 35centimeter lang da hun kom til verden.

Hannah Semb Namork og Roger Næssan Breding fra Levanger fikk ei lita jente fredag 23. Desember kl.13.02, på Levanger sykehus Vilde Ovelie var 1380gram og 35centimeter lang da hun kom til verden.

19.12.2016 ble Åsmund storebror til Mali Marie. Mali Marie var 3345g og 50cm. Stolte foreldre er Silje Anette Hallem og Kåre Venås.

19.12.2016 ble Åsmund storebror til Mali Marie. Mali Marie var 3345g og 50cm. Stolte foreldre er Silje Anette Hallem og Kåre Venås.

2. juledag den 26desember kl 09.04 kom endelig vår lille Bosse til verden. 48cm lang, 3390 gram og helt perfekt. Vil takke føden og barsel ved Levanger Sykehus for fantastisk opphold og god omsorg under oppholdet. Stolte foreldre er Ida Wibe og Hans Marius B. Hårnes, og stolt Storebror Oliver (2 år).

2. juledag den 26desember kl 09.04 kom endelig vår lille Bosse til verden. 48cm lang, 3390 gram og helt perfekt. Vil takke føden og barsel ved Levanger Sykehus for fantastisk opphold og god omsorg under oppholdet. Stolte foreldre er Ida Wibe og Hans Marius B. Hårnes, og stolt Storebror Oliver (2 år).

Fredrik Reitan og Renathe Flak Arntsen ble julaften foreldre til ei lita jente. Jenta, som har fått navnet Tomine, var 3.840 gram og 52 centimeter lang da hun kom til verden. Storebror er Storm (2).

Fredrik Reitan og Renathe Flak Arntsen ble julaften foreldre til ei lita jente. Jenta, som har fått navnet Tomine, var 3.840 gram og 52 centimeter lang da hun kom til verden. Storebror er Storm (2).

Cathrine Walberg Martinsen og Torje Bragstad Venseth fra Stjørdal (Ex-Hvitsten og Levanger) fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 31. desember klokken 06.06. Gutten veide 3.415 gram og målte 50 centimeter på strømpelesten. Han har fått navnet Johannes. (Foto: Tor J. Friberg)

Cathrine Walberg Martinsen og Torje Bragstad Venseth fra Stjørdal (Ex-Hvitsten og Levanger) fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 31. desember klokken 06.06. Gutten veide 3.415 gram og målte 50 centimeter på strømpelesten. Han har fått navnet Johannes. Foto: Tor J. Friberg

Kathrine Elverum og Marius Johannesen fra Markabygda fikk en datter ved Sykehuset Levanger 27. desember klokken 22.34. Jenta veide 3.360 gram og målte 51 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Hun har nå fått navnet Maren. (Foto: Tor J. Friberg)

Kathrine Elverum og Marius Johannesen fra Markabygda fikk en datter ved Sykehuset Levanger 27. desember klokken 22.34. Jenta veide 3.360 gram og målte 51 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Hun har nå fått navnet Maren. Foto: Tor J. Friberg

Nina Krizak og Tommy Krogstad fra Levanger fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 31. desember klokken 04.58. Gutten har fått navnet Simon, og blir lillebror til Iver Alexander (2,5 år).

Nina Krizak og Tommy Krogstad fra Levanger fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 31. desember klokken 04.58. Gutten har fått navnet Simon, og blir lillebror til Iver Alexander (2,5 år).

Hanne Cathrine Bergersen og Vidar Strømsvik ble foreldre til en gutt den 12. Desember kl 03.15. Gutten som har fått navnet William Leander veide 4405 gram og var 53 cm lang ved fødselen. Ane Christine(8) og Truls Christian(5) er stolte storesøsken.

Hanne Cathrine Bergersen og Vidar Strømsvik ble foreldre til en gutt den 12. Desember kl 03.15. Gutten som har fått navnet William Leander veide 4405 gram og var 53 cm lang ved fødselen. Ane Christine(8) og Truls Christian(5) er stolte storesøsken.

Renate Verås og Martin Tiller Stornes fra Verdal ble 14.desember foreldre til ei jente på Sykehuset Levanger. Jenta har fått navnet Marlene og veide 3710 g og målte 52 cm ved fødselen. Stolte storesøstre er Emilie 9 år og Laura Marie 5 år.

Renate Verås og Martin Tiller Stornes fra Verdal ble 14.desember foreldre til ei jente på Sykehuset Levanger. Jenta har fått navnet Marlene og veide 3710 g og målte 52 cm ved fødselen. Stolte storesøstre er Emilie 9 år og Laura Marie 5 år.

Gøril Aas Hustad og Thomas How Olsen fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger 26. desember klokka 03.03. Jenta veide 3475 gram og var 48 centimeter lang ved fødsel. (Foto: Marte Skjesol)

Gøril Aas Hustad og Thomas How Olsen fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger 26. desember klokka 03.03. Jenta veide 3475 gram og var 48 centimeter lang ved fødsel. Foto: Marte Skjesol

Hanne Harstad og Steffen Flasnes fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger 25. desember klokka 17.01. Jenta, som har fått navnet Kaisa, veide 4180 gram og var 50 centimeter lang ved fødsel. Isabel på 4 år er storesøster. (Foto: Marte Skjesol)

Hanne Harstad og Steffen Flasnes fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger 25. desember klokka 17.01. Jenta, som har fått navnet Kaisa, veide 4180 gram og var 50 centimeter lang ved fødsel. Isabel på 4 år er storesøster. Foto: Marte Skjesol

Maria Skjerve Kolstad og Gjermund Hellan fra Verdal, fikk ei datter på sykehuset Levanger Fredag 2.desember klokka 07.06. Jenta har fått navnet Alma, og veide 4195 gram og var 52 centimeter lang da hun ble født. Jonas (9) og Kjetil Andre (6) er storesøsken.

Maria Skjerve Kolstad og Gjermund Hellan fra Verdal, fikk ei datter på sykehuset Levanger Fredag 2.desember klokka 07.06. Jenta har fått navnet Alma, og veide 4195 gram og var 52 centimeter lang da hun ble født. Jonas (9) og Kjetil Andre (6) er storesøsken.

Jeg heter Mathias, mamma heter Andrea Stubbe Høyem og pappa heter Emil Ranum Grande. Jeg ble født 29. november, var 3980g og 52 cm lang.

Jeg heter Mathias, mamma heter Andrea Stubbe Høyem og pappa heter Emil Ranum Grande. Jeg ble født 29. november, var 3980g og 52 cm lang.

Maja Bjørgvik og Magnus Ulvin Rønning fra Skogn fikk en sønn på Sykehuset Levanger torsdag 15. desember klokka 08.22. Gutten har fått navnet Fillip, og han veide 5210 gram og var 55 centimeter lang da han ble født. Storesøster heter Hermine, og er 2 år gammel.

Maja Bjørgvik og Magnus Ulvin Rønning fra Skogn fikk en sønn på Sykehuset Levanger torsdag 15. desember klokka 08.22. Gutten har fått navnet Fillip, og han veide 5210 gram og var 55 centimeter lang da han ble født. Storesøster heter Hermine, og er 2 år gammel.

Marit Ellekjær Kjesbu (eks-Levanger) og Christopher Bowling (Bergen) fikk en gutt på Kvinneklinikken Haukeland Sykehus 09.11.16. Magnus var 3875 gram og 51 cm da han kom til verden. Den nybakte familien hilser til venner og kjente på Levanger.

Marit Ellekjær Kjesbu (eks-Levanger) og Christopher Bowling (Bergen) fikk en gutt på Kvinneklinikken Haukeland Sykehus 09.11.16. Magnus var 3875 gram og 51 cm da han kom til verden. Den nybakte familien hilser til venner og kjente på Levanger.

Kaja Charlotte Vangstad og Yngve Våg fra Snåsa fikk en gutt på Sykehuset Levanger 10. desember klokka 18.29. Gutten, som har fått navnet Emrik Leander, veide 3920 gram og var 52 centimeter lang ved fødsel. (Foto: Marte Skjesol)

Kaja Charlotte Vangstad og Yngve Våg fra Snåsa fikk en gutt på Sykehuset Levanger 10. desember klokka 18.29. Gutten, som har fått navnet Emrik Leander, veide 3920 gram og var 52 centimeter lang ved fødsel. Foto: Marte Skjesol

Ida Sandberg og Magnus Breifossmo fra Skogn ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger 3. desember klokka 17.43. Sverre Leander veide 3725 gram og var 50 centimeter ved fødselenn. Emma Linea (10) og Emil Aleksander (13) er søsken.

Ida Sandberg og Magnus Breifossmo fra Skogn ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger 3. desember klokka 17.43. Sverre Leander veide 3725 gram og var 50 centimeter ved fødselenn. Emma Linea (10) og Emil Aleksander (13) er søsken.

Kathrine Haugdahl Nøst og Tor Ivar Barstad fra Ytterøy ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger 3. desember klokka 11.47. Oskar veide 3640 gram og var 51 centimeter lang ved fødselen. Espen (3) er storebror.

Kathrine Haugdahl Nøst og Tor Ivar Barstad fra Ytterøy ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger 3. desember klokka 11.47. Oskar veide 3640 gram og var 51 centimeter lang ved fødselen. Espen (3) er storebror.

Monica Vinje og Torstein Vikan fra Levanger ble foreldre til en jente på Sykehuset Levanger 1. desember klokka 13.14. Vilja veide 4230 gram og var 52 centimeter lang ved fødselen.

Monica Vinje og Torstein Vikan fra Levanger ble foreldre til en jente på Sykehuset Levanger 1. desember klokka 13.14. Vilja veide 4230 gram og var 52 centimeter lang ved fødselen.

Nyfødte i desember

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i desember.

Nyfødte i november

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i november.

 

Nyfødte i oktober

Nyfødte i september

Nyfødte i august

Nyfødte i juli

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i juli og andre lokale verdensborgere.

Nyfødte i juni

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i juni og andre nye lokale verdensborgere.

 

Nyfødte i mai

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i mai og andre nye lokale verdensborgere.

Nyfødte i april

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger og andre nye lokale verdensborgere.

Nyfødte i mars

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i mars.

 

Nyfødte i februar

Se bildegalleri av februarbarna født på Sykehuset Levanger i 2016.

Nyfødte i januar

Se bilder av nyfødte ved Sykehuset Levanger i februar.

 

Mer å lese på Innherred:
 
Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.
Leses nå
 

Avlyser kulturseilas for andre år på rad

Mer tekniske utfordringer setter en stopper for "En eventyrlig seilas" med SDS Hansteen også i år.

Glemte førerkortet

Men alle andre kjørte etter loven i Åsen i natt.

Prater bil, drikker kaffe

Hans klassiske 1970 Chevelle står i garasjen når det nå drar seg til med tosifra tall på gradestokken. Det var ikke helt planen.

Nå brøytes vegen for bilkjøring

Kanskje åpnes den i to etapper.

Først ryddings - så grillings

Ungdomsskoleelevene i Vuku gjorde en innsats på Trones.

Flere ungdommer får svette i sommer

Potten til sommerjobb for ungdom øker i Verdal, mens den er den samme i Levanger.

En seier vil gjøre godt i klubbkassa

Verdal gleder seg til å sende et eliteserielag ut av cupen, men klubben trenger også de inntektene de kan få.

Denne må Idefix ta når han skal til Sverige

Men det går greit når den pakkes inn i litt godsaker.

Liker ikke at politikerne gjør framtida uforutsigbar

Unge bønder investerer tungt. Forventer mer drahjelp fra staten.