Lille Karen ble født 26.januar på Odense Universitetssygehus. Stolte foreldre er Louise Seremet Sørensen og Andreas Hallan (eks. Levanger) Odense.

Lille Karen ble født 26.januar på Odense Universitetssygehus. Stolte foreldre er Louise Seremet Sørensen og Andreas Hallan (eks. Levanger) Odense.

Hanne Dypdahl (ex.Levanger) og Lennart Aasen fikk en sønn på Rikshospitalet 22.januar. Gutten, som har fått navnet Noah, veide 2848 gram og var 49 cm da han ble født. Stolt storebror er Matheo (3 år).

Hanne Dypdahl (ex.Levanger) og Lennart Aasen fikk en sønn på Rikshospitalet 22.januar. Gutten, som har fått navnet Noah, veide 2848 gram og var 49 cm da han ble født. Stolt storebror er Matheo (3 år).

Synøve Lie og Martin Hole Nordvik i Verdal ble foreldre til vesle Mathea, født på Sykehuset Levanger den 30. januar. Vesla veide ved fødselen 2.610 gram og var 47 centimeter lang. Stolte storesøstre er Madelene, Marie og Martine.

Synøve Lie og Martin Hole Nordvik i Verdal ble foreldre til vesle Mathea, født på Sykehuset Levanger den 30. januar. Vesla veide ved fødselen 2.610 gram og var 47 centimeter lang. Stolte storesøstre er Madelene, Marie og Martine.

Jeg heter Alma, og ble født 29. januar. Jeg er 3150g og 48 cm. Bor på Lade i Trondheim sammen med mine foreldre Kenneth Pettersen og Ida Ranum Grande som begge kommer fra Verdal.

Jeg heter Alma, og ble født 29. januar. Jeg er 3150g og 48 cm. Bor på Lade i Trondheim sammen med mine foreldre Kenneth Pettersen og Ida Ranum Grande som begge kommer fra Verdal.

Vanja Sletvold og Bjarne Faanes fra Skogn fikk en datter ved Sykehuset Levanger 19. januar klokken 21.36. Hun veide 4.190 gram og målte 52 centimeter på strømpelesten. Sigrid (snart to år) er stolt storesøster til jenta, som nå har fått navnet Ingeborg. (Foto: Tor J. Friberg)

Vanja Sletvold og Bjarne Faanes fra Skogn fikk en datter ved Sykehuset Levanger 19. januar klokken 21.36. Hun veide 4.190 gram og målte 52 centimeter på strømpelesten. Sigrid (snart to år) er stolt storesøster til jenta, som nå har fått navnet Ingeborg. Foto: Tor J. Friberg

Line Myren og Per Anders Føll fra Ronglan fikk ei datter på Sykehuset Levanger mandag 16. januar klokka 03.04. Jenta veide 3930 gram og var 52 centimeter lang ved fødsel. Sigrid (2) er storesøster. (Foto: Marte Skjesol)

Line Myren og Per Anders Føll fra Ronglan fikk ei datter på Sykehuset Levanger mandag 16. januar klokka 03.04. Jenta veide 3930 gram og var 52 centimeter lang ved fødsel. Sigrid (2) er storesøster. Foto: Marte Skjesol

Ingrid Emilie Selven og Per Fredrik Mørve fra Stjørdal fikk ei datter på Sykehuset Levanger tirsdag 17. januar klokka 10.50. Jenta, som skal hete Louise Marie, veide 3140 gram og var 49 centimeter lang ved fødsel. Iver Johannes (2) er storebror. (Foto: Marte Skjesol)

Ingrid Emilie Selven og Per Fredrik Mørve fra Stjørdal fikk ei datter på Sykehuset Levanger tirsdag 17. januar klokka 10.50. Jenta, som skal hete Louise Marie, veide 3140 gram og var 49 centimeter lang ved fødsel. Iver Johannes (2) er storebror. Foto: Marte Skjesol

11. januar ble Erlend Reinholdtsen og Ida Aarmo fra Levanger foreldre til Henrik. Han var 52 cm lang og veide 4000 gram da han kom til verden. Stolte storesøsken er Nora (snart 4) og Håkon (snart 2 år gammel).

11. januar ble Erlend Reinholdtsen og Ida Aarmo fra Levanger foreldre til Henrik. Han var 52 cm lang og veide 4000 gram da han kom til verden. Stolte storesøsken er Nora (snart 4) og Håkon (snart 2 år gammel).

2. januar kl 06.48 ble Eirin født på Levanger sykehus. Stolt storebror Iver på 3,5år holder lillesøster på 2955gram og 48 cm lang. Like stolte foreldre er Ingvild og Eirik Skavhaug.

2. januar kl 06.48 ble Eirin født på Levanger sykehus. Stolt storebror Iver på 3,5år holder lillesøster på 2955gram og 48 cm lang. Like stolte foreldre er Ingvild og Eirik Skavhaug.

Vibeke Wedde Frelsøy og Vegar Slettvoll fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger lørdag 7. januar klokka 15.29. Jenta veide 4220 gram, og var 53 centimeter lang da hun ble født. Storesøsken er Martin på 15 år, Fredrik på 14 år, Mari på 12 år og Irmelin på 12 år.

Vibeke Wedde Frelsøy og Vegar Slettvoll fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger lørdag 7. januar klokka 15.29. Jenta veide 4220 gram, og var 53 centimeter lang da hun ble født. Storesøsken er Martin på 15 år, Fredrik på 14 år, Mari på 12 år og Irmelin på 12 år.

Sofie Granås og Morten Nordli fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger torsdag 5. januar klokka 09.50. Jenta har fått navnet Inger Johanne, og hun veide 3860 gram og var 50 centimeter lang da hun ble født.

Sofie Granås og Morten Nordli fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger torsdag 5. januar klokka 09.50. Jenta har fått navnet Inger Johanne, og hun veide 3860 gram og var 50 centimeter lang da hun ble født.

Hanne og Jørgen Byre fra Ørmelen i Verdal fikk en sønn på Sykehuset Levanger lørdag 7. januar klokka 23.09. Gutten veide 3720 gram, og var 52 centimeter lang da han ble født. Storesøsken er Emma på 13 år og Live på 3 år.

Hanne og Jørgen Byre fra Ørmelen i Verdal fikk en sønn på Sykehuset Levanger lørdag 7. januar klokka 23.09. Gutten veide 3720 gram, og var 52 centimeter lang da han ble født. Storesøsken er Emma på 13 år og Live på 3 år.

Ole Fredrik og Stine Almåsbakk Wollan fra Skogn fikk en datter ved Sykehuset Levanger 2. januar klokken 22.57. Jenta veide 3.365 gram og målte 51 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Jenta har fått navnet Alma, og blir lillesøster til Magnus (snart 3 år). (Foto: Tor J. Friberg)

Ole Fredrik og Stine Almåsbakk Wollan fra Skogn fikk en datter ved Sykehuset Levanger 2. januar klokken 22.57. Jenta veide 3.365 gram og målte 51 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Jenta har fått navnet Alma, og blir lillesøster til Magnus (snart 3 år). Foto: Tor J. Friberg

Stine og Vidar Greistad fra Frosta fikk en datter ved Sykehuset Levanger 2. januar klokken 00.03. Jenta veide 3.295 gram og målte 51 centimeter på strømpelesten. Hun har nå fått navnet Tuva Elise. (Foto: Tor J. Friberg)

Stine og Vidar Greistad fra Frosta fikk en datter ved Sykehuset Levanger 2. januar klokken 00.03. Jenta veide 3.295 gram og målte 51 centimeter på strømpelesten. Hun har nå fått navnet Tuva Elise. Foto: Tor J. Friberg

Nyfødte i januar

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i januar.

Nyfødte i desember

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i desember.

Nyfødte i november

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i november.

Nyfødte i oktober

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i oktober.

Nyfødte i september

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i september.

Mer å lese på Innherred:
 
Nyheter

Blåser ut mot friluftlivskarakterer

Kommunens vurderinger av friluftlivsområder får flere til å stille kritiske spørsmål.

VG: 1.390 skoler nedlagt i stillhet på 31 år

Uten noen form for sentralt vedtak om å fjerne små skoler har kommuner i Norge lagt ned 1.390 grunnskoler siden 1986.

Kjørte i rus

Stanset av politiet natt til fredag.

Nå måler de farten din på E6

Fra fredag må du passe farten i to tunneler i sør.

Etterlyser ruteknuser i Levanger

Politiet ber om hjelp etter at en bileier ble utsatt for hærverk.

Blåser ut mot friluftlivskarakterer

Kommunens vurderinger av friluftlivsområder får flere til å stille kritiske spørsmål.

Velger politiet – forlater LHK

Janne Eklo har søkt Politihøgskolen. Kommer hun inn, fortsetter håndballkarrieren i en klubb i Oslo-området.

Innlegg

Brannmannskapet i Levanger støtter brannsjef Rigman Pents

De er uenig med sine kolleger i Verdal.

Vuku etablerer kvinnelag

Og i Vukuhallen finner du virkelig en definisjon på idrettsglede.

Ber om å få slippe kollisjon med verdalsrussen

Friidretten springer til skogs til våren.

Hærvolrennet blir rundløype

Grunnet snømangler går søndagens turrenn av stabelen som ei rundløype i Helgådal ILs løypenett.

Her er sommerens konge

Og andre sentrale roller i Spelet om heilag Olav

Nå måler de farten din på E6

Fra fredag må du passe farten i to tunneler i sør.

Kjørte i rus

Stanset av politiet natt til fredag.