Lille Karen ble født 26.januar på Odense Universitetssygehus. Stolte foreldre er Louise Seremet Sørensen og Andreas Hallan (eks. Levanger) Odense.

Lille Karen ble født 26.januar på Odense Universitetssygehus. Stolte foreldre er Louise Seremet Sørensen og Andreas Hallan (eks. Levanger) Odense.

Hanne Dypdahl (ex.Levanger) og Lennart Aasen fikk en sønn på Rikshospitalet 22.januar. Gutten, som har fått navnet Noah, veide 2848 gram og var 49 cm da han ble født. Stolt storebror er Matheo (3 år).

Hanne Dypdahl (ex.Levanger) og Lennart Aasen fikk en sønn på Rikshospitalet 22.januar. Gutten, som har fått navnet Noah, veide 2848 gram og var 49 cm da han ble født. Stolt storebror er Matheo (3 år).

Synøve Lie og Martin Hole Nordvik i Verdal ble foreldre til vesle Mathea, født på Sykehuset Levanger den 30. januar. Vesla veide ved fødselen 2.610 gram og var 47 centimeter lang. Stolte storesøstre er Madelene, Marie og Martine.

Synøve Lie og Martin Hole Nordvik i Verdal ble foreldre til vesle Mathea, født på Sykehuset Levanger den 30. januar. Vesla veide ved fødselen 2.610 gram og var 47 centimeter lang. Stolte storesøstre er Madelene, Marie og Martine.

Jeg heter Alma, og ble født 29. januar. Jeg er 3150g og 48 cm. Bor på Lade i Trondheim sammen med mine foreldre Kenneth Pettersen og Ida Ranum Grande som begge kommer fra Verdal.

Jeg heter Alma, og ble født 29. januar. Jeg er 3150g og 48 cm. Bor på Lade i Trondheim sammen med mine foreldre Kenneth Pettersen og Ida Ranum Grande som begge kommer fra Verdal.

Vanja Sletvold og Bjarne Faanes fra Skogn fikk en datter ved Sykehuset Levanger 19. januar klokken 21.36. Hun veide 4.190 gram og målte 52 centimeter på strømpelesten. Sigrid (snart to år) er stolt storesøster til jenta, som nå har fått navnet Ingeborg. (Foto: Tor J. Friberg)

Vanja Sletvold og Bjarne Faanes fra Skogn fikk en datter ved Sykehuset Levanger 19. januar klokken 21.36. Hun veide 4.190 gram og målte 52 centimeter på strømpelesten. Sigrid (snart to år) er stolt storesøster til jenta, som nå har fått navnet Ingeborg. Foto: Tor J. Friberg

Line Myren og Per Anders Føll fra Ronglan fikk ei datter på Sykehuset Levanger mandag 16. januar klokka 03.04. Jenta veide 3930 gram og var 52 centimeter lang ved fødsel. Sigrid (2) er storesøster. (Foto: Marte Skjesol)

Line Myren og Per Anders Føll fra Ronglan fikk ei datter på Sykehuset Levanger mandag 16. januar klokka 03.04. Jenta veide 3930 gram og var 52 centimeter lang ved fødsel. Sigrid (2) er storesøster. Foto: Marte Skjesol

Ingrid Emilie Selven og Per Fredrik Mørve fra Stjørdal fikk ei datter på Sykehuset Levanger tirsdag 17. januar klokka 10.50. Jenta, som skal hete Louise Marie, veide 3140 gram og var 49 centimeter lang ved fødsel. Iver Johannes (2) er storebror. (Foto: Marte Skjesol)

Ingrid Emilie Selven og Per Fredrik Mørve fra Stjørdal fikk ei datter på Sykehuset Levanger tirsdag 17. januar klokka 10.50. Jenta, som skal hete Louise Marie, veide 3140 gram og var 49 centimeter lang ved fødsel. Iver Johannes (2) er storebror. Foto: Marte Skjesol

11. januar ble Erlend Reinholdtsen og Ida Aarmo fra Levanger foreldre til Henrik. Han var 52 cm lang og veide 4000 gram da han kom til verden. Stolte storesøsken er Nora (snart 4) og Håkon (snart 2 år gammel).

11. januar ble Erlend Reinholdtsen og Ida Aarmo fra Levanger foreldre til Henrik. Han var 52 cm lang og veide 4000 gram da han kom til verden. Stolte storesøsken er Nora (snart 4) og Håkon (snart 2 år gammel).

2. januar kl 06.48 ble Eirin født på Levanger sykehus. Stolt storebror Iver på 3,5år holder lillesøster på 2955gram og 48 cm lang. Like stolte foreldre er Ingvild og Eirik Skavhaug.

2. januar kl 06.48 ble Eirin født på Levanger sykehus. Stolt storebror Iver på 3,5år holder lillesøster på 2955gram og 48 cm lang. Like stolte foreldre er Ingvild og Eirik Skavhaug.

Vibeke Wedde Frelsøy og Vegar Slettvoll fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger lørdag 7. januar klokka 15.29. Jenta veide 4220 gram, og var 53 centimeter lang da hun ble født. Storesøsken er Martin på 15 år, Fredrik på 14 år, Mari på 12 år og Irmelin på 12 år.

Vibeke Wedde Frelsøy og Vegar Slettvoll fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger lørdag 7. januar klokka 15.29. Jenta veide 4220 gram, og var 53 centimeter lang da hun ble født. Storesøsken er Martin på 15 år, Fredrik på 14 år, Mari på 12 år og Irmelin på 12 år.

Sofie Granås og Morten Nordli fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger torsdag 5. januar klokka 09.50. Jenta har fått navnet Inger Johanne, og hun veide 3860 gram og var 50 centimeter lang da hun ble født.

Sofie Granås og Morten Nordli fra Levanger fikk ei datter på Sykehuset Levanger torsdag 5. januar klokka 09.50. Jenta har fått navnet Inger Johanne, og hun veide 3860 gram og var 50 centimeter lang da hun ble født.

Hanne og Jørgen Byre fra Ørmelen i Verdal fikk en sønn på Sykehuset Levanger lørdag 7. januar klokka 23.09. Gutten veide 3720 gram, og var 52 centimeter lang da han ble født. Storesøsken er Emma på 13 år og Live på 3 år.

Hanne og Jørgen Byre fra Ørmelen i Verdal fikk en sønn på Sykehuset Levanger lørdag 7. januar klokka 23.09. Gutten veide 3720 gram, og var 52 centimeter lang da han ble født. Storesøsken er Emma på 13 år og Live på 3 år.

Ole Fredrik og Stine Almåsbakk Wollan fra Skogn fikk en datter ved Sykehuset Levanger 2. januar klokken 22.57. Jenta veide 3.365 gram og målte 51 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Jenta har fått navnet Alma, og blir lillesøster til Magnus (snart 3 år). (Foto: Tor J. Friberg)

Ole Fredrik og Stine Almåsbakk Wollan fra Skogn fikk en datter ved Sykehuset Levanger 2. januar klokken 22.57. Jenta veide 3.365 gram og målte 51 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Jenta har fått navnet Alma, og blir lillesøster til Magnus (snart 3 år). Foto: Tor J. Friberg

Stine og Vidar Greistad fra Frosta fikk en datter ved Sykehuset Levanger 2. januar klokken 00.03. Jenta veide 3.295 gram og målte 51 centimeter på strømpelesten. Hun har nå fått navnet Tuva Elise. (Foto: Tor J. Friberg)

Stine og Vidar Greistad fra Frosta fikk en datter ved Sykehuset Levanger 2. januar klokken 00.03. Jenta veide 3.295 gram og målte 51 centimeter på strømpelesten. Hun har nå fått navnet Tuva Elise. Foto: Tor J. Friberg

Nyfødte i januar

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i januar.

Nyfødte i desember

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i desember.

Nyfødte i november

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i november.

Nyfødte i oktober

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i oktober.

Nyfødte i september

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i september.

Mer å lese på Innherred:
 
Nyheter

Avlyser kulturseilas for andre år på rad

Mer tekniske utfordringer setter en stopper for "En eventyrlig seilas" med SDS Hansteen også i år.

Glemte førerkortet

Men alle andre kjørte etter loven i Åsen i natt.

Prater bil, drikker kaffe

Hans klassiske 1970 Chevelle står i garasjen når det nå drar seg til med tosifra tall på gradestokken. Det var ikke helt planen.

Først ryddings - så grillings

Ungdomsskoleelevene i Vuku gjorde en innsats på Trones.

Avlyser kulturseilas for andre år på rad

Mer tekniske utfordringer setter en stopper for "En eventyrlig seilas" med SDS Hansteen også i år.

Glemte førerkortet

Men alle andre kjørte etter loven i Åsen i natt.

Prater bil, drikker kaffe

Hans klassiske 1970 Chevelle står i garasjen når det nå drar seg til med tosifra tall på gradestokken. Det var ikke helt planen.

Nå brøytes vegen for bilkjøring

Kanskje åpnes den i to etapper.

Først ryddings - så grillings

Ungdomsskoleelevene i Vuku gjorde en innsats på Trones.

Flere ungdommer får svette i sommer

Potten til sommerjobb for ungdom øker i Verdal, mens den er den samme i Levanger.

En seier vil gjøre godt i klubbkassa

Verdal gleder seg til å sende et eliteserielag ut av cupen, men klubben trenger også de inntektene de kan få.

Denne må Idefix ta når han skal til Sverige

Men det går greit når den pakkes inn i litt godsaker.

Liker ikke at politikerne gjør framtida uforutsigbar

Unge bønder investerer tungt. Forventer mer drahjelp fra staten.