Stian Friberg og Monica L. Fjeldstad fra Markabygda fikk ei datter på Sykehuset Levanger lørdag 18. mars klokka 20.00. Jenta har fått navnet Karoline, og hun veide 4210 gram og var 54 centimeter lang da hun ble født. Storebror heter Kasper, og er snart 2 år gammel.

Stian Friberg og Monica L. Fjeldstad fra Markabygda fikk ei datter på Sykehuset Levanger lørdag 18. mars klokka 20.00. Jenta har fått navnet Karoline, og hun veide 4210 gram og var 54 centimeter lang da hun ble født. Storebror heter Kasper, og er snart 2 år gammel.

Gard Krogstad og Merete Bekkevoll fra Meråker fikk en sønn på Sykehuset Levanger torsdag 16. mars klokka 02.34. Gutten har fått navnet Sigurd, og han veide 4100 gram og var 53 centimeter lang da han ble født.

Gard Krogstad og Merete Bekkevoll fra Meråker fikk en sønn på Sykehuset Levanger torsdag 16. mars klokka 02.34. Gutten har fått navnet Sigurd, og han veide 4100 gram og var 53 centimeter lang da han ble født.

Odd-Johan og Vivian Aune Hagen fra Verdal fikk en sønn på Sykehuset Levanger søndag 19. mars klokka 05.55. Gutten har fått navnet Thias, og han veide 4040 gram, og var 51 centimeter lang da han ble født. Storebror heter Theo, og er 3 år gammel.

Odd-Johan og Vivian Aune Hagen fra Verdal fikk en sønn på Sykehuset Levanger søndag 19. mars klokka 05.55. Gutten har fått navnet Thias, og han veide 4040 gram, og var 51 centimeter lang da han ble født. Storebror heter Theo, og er 3 år gammel.

Lisa Slungård Fundtaunet og Jan Håvard Indal fra Skogn fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 11. mars klokken 07.40. Gutten veide 3.590 gram og målte 50 centimeter på strømpelesten. Han blir lillebror til Martin (13 år). (Foto: Tor J. Friberg)

Lisa Slungård Fundtaunet og Jan Håvard Indal fra Skogn fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 11. mars klokken 07.40. Gutten veide 3.590 gram og målte 50 centimeter på strømpelesten. Han blir lillebror til Martin (13 år). Foto: Tor J. Friberg

Linn og Anders Rønning fra Stjørdal fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 14. mars klokken 08.20. Gutten veide 4.195 gram og målte 53 centimeter på strømpelesten da han kom til verden. Han blir lillebror til Victoria (4 år). (Foto: Tor J. Friberg)

Linn og Anders Rønning fra Stjørdal fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 14. mars klokken 08.20. Gutten veide 4.195 gram og målte 53 centimeter på strømpelesten da han kom til verden. Han blir lillebror til Victoria (4 år). Foto: Tor J. Friberg

Rita Skjervø og Tonny Hovdal fra Ronglan fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 14. mars klokken 04.46. Gutten veide 4.545 gram og målte 55 centimeter på strømpelesten da han kom til verden. Han blir lillebror til Anton (5 år) og Ane (2 år). (Foto: Tor J. Friberg)

Rita Skjervø og Tonny Hovdal fra Ronglan fikk en sønn ved Sykehuset Levanger 14. mars klokken 04.46. Gutten veide 4.545 gram og målte 55 centimeter på strømpelesten da han kom til verden. Han blir lillebror til Anton (5 år) og Ane (2 år). Foto: Tor J. Friberg

Siw Helene N. Lund og Kristian N. Lund fra Stjørdal fikk en datter ved Sykehuset Levanger 12. mars klokken 19.52. Jenta veide 3.490 gram og målte 50 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Hun har nå fått navnet Ariya Izobel, og blir lillesøster til Levi René (13 år) og Cara Leandra (9 år). (Foto: Tor J. Friberg)

Siw Helene N. Lund og Kristian N. Lund fra Stjørdal fikk en datter ved Sykehuset Levanger 12. mars klokken 19.52. Jenta veide 3.490 gram og målte 50 centimeter på strømpelesten da hun kom til verden. Hun har nå fått navnet Ariya Izobel, og blir lillesøster til Levi René (13 år) og Cara Leandra (9 år). Foto: Tor J. Friberg

Siri Gun Snekkvik Tromsdal og Odd Wiesener fra Verdal ble lykkelige foreldre til en gutt 27. februar 2017 kl. 12.28. Lillegutten vår kom til verden på Sykehuset Levanger og han veide 3240 gram og var 52 cm lang. Stolt storebror er Ken Robin.

Siri Gun Snekkvik Tromsdal og Odd Wiesener fra Verdal ble lykkelige foreldre til en gutt 27. februar 2017 kl. 12.28. Lillegutten vår kom til verden på Sykehuset Levanger og han veide 3240 gram og var 52 cm lang. Stolt storebror er Ken Robin.

Astrid von Heimburg og Sigurd Eggen (begge ex. Levanger) fikk en datter på Ullevål sykehus 31. januar klokken 05:26. Jenta, som skal hete Elise, veide 3095 gram og var 47 cm. da hun kom til verden. Storebror Albert (2 år) hilser stolt hjem til beste- og oldeforeldre.

Astrid von Heimburg og Sigurd Eggen (begge ex. Levanger) fikk en datter på Ullevål sykehus 31. januar klokken 05:26. Jenta, som skal hete Elise, veide 3095 gram og var 47 cm. da hun kom til verden. Storebror Albert (2 år) hilser stolt hjem til beste- og oldeforeldre.

Marte Oline Rørvik (Tunnsjø/Levanger) og Tor Arne Rye (Trondheim) fikk en gutt på St. Olavs hospital 2. mars. Gutten var 4190 gram og 51 cm.

Marte Oline Rørvik (Tunnsjø/Levanger) og Tor Arne Rye (Trondheim) fikk en gutt på St. Olavs hospital 2. mars. Gutten var 4190 gram og 51 cm.

Nina Bråten Slettum og Simon Larsen fra Mosvik ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger 2. mars kl. 01.35. Gutten veide 3530 gram og var 52 cm lang ved fødselen.

Nina Bråten Slettum og Simon Larsen fra Mosvik ble foreldre til en gutt på Sykehuset Levanger 2. mars kl. 01.35. Gutten veide 3530 gram og var 52 cm lang ved fødselen.

Nyfødte i mars

Se bildegalleri av nyfødte ved Sykehuset Levanger i mars.
Mer å lese på Innherred:
 
Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.
Leses nå
 

Blåser ut mot friluftlivskarakterer

Kommunens vurderinger av friluftlivsområder får flere til å stille kritiske spørsmål.

Velger politiet – forlater LHK

Janne Eklo har søkt Politihøgskolen. Kommer hun inn, fortsetter håndballkarrieren i en klubb i Oslo-området.

Innlegg

Brannmannskapet i Levanger støtter brannsjef Rigman Pents

De er uenig med sine kolleger i Verdal.

Vuku etablerer kvinnelag

Og i Vukuhallen finner du virkelig en definisjon på idrettsglede.

Ber om å få slippe kollisjon med verdalsrussen

Friidretten springer til skogs til våren.

Hærvolrennet blir rundløype

Grunnet snømangler går søndagens turrenn av stabelen som ei rundløype i Helgådal ILs løypenett.

Her er sommerens konge

Og andre sentrale roller i Spelet om heilag Olav

Nå måler de farten din på E6

Fra fredag må du passe farten i to tunneler i sør.

Kjørte i rus

Stanset av politiet natt til fredag.