Nå er tiden kommet for utdeling av prisen, som følges av en eksklusiv konsert med Hanne Sørvaag. Hun er kjent både som komponist og artist, har vært norsk deltaker i Eurovision Song Contest, mentor i The Voice på TV2 og hun var med i sist utgave av Hver gang vi møtes på samme kanal.

Store forventninger

Nå kommer hun altså til Sykehuset Levanger, i forbindelse med overrekkelsen av arbeidsgledeprisen. Dermed blir det en arbeidsdag litt utenom det vanlige for ansatte på sykehuset i Levanger 30. mai.

Hanne Sørvaag med fullt band entrer kantina for et forrykende show.

– Her er det full jubel og store forventninger, sier Randi Dørum på gynekologi- og føde/barselavdelingen. Hun var også den som nominerte avdelingen til prisen.

– Vi er meget spente, og gleder oss til en intimkonsert. Ikke minst er det veldig hyggelig at Sørvaag er med på å sette vår avdeling og vårt arbeid på kartet, synes Dørum.

Fortjent vinner

Jurymedlem og rådgiver i HMS-teamet i KLP, Hanne-Kjersti Grinna, er ikke i tvil om at prisen til Sykehuset Levanger er fortjent.

– Det er en glede at flotte ansatte ved sykehuset vant Arbeidsgledeprisen for 2017. Vi gleder oss også til en fantastisk feiring av prisen sammen med alle, sier hun.

Barselavdelingen skiller seg ut på flere måter, noe som overbeviste juryen.

– Randi Dørum forteller om «verdens flotteste arbeidsplass». Hun forteller om meningsfylte abreidsdager i møte med de som skal få barn, men også om det som skjer i den andre enden av livet, forklarer Grinna.

Samhold og trygghet

Andre ting som var med på å gi prisen til Sykehuset Levanger var alle de kompetente og dedikerte kollegaene, den støtten og det samholdet, og ikke minst tryggheten som prisvinnerne føler på arbeidsplassen.

– Det er musikk i ørene for oss som jobber med HMS til daglig. Samtidig er de små tingene i hverdagen, som en kake til fredagskaffen, kurs og sosiale aktiviteter viktig, sier Hanne-Kjersti Grinna.

Nå er KLP klare for å overrekke prisen i form av en eksklusiv konsert.

– Det blir garantert en fin dag på jobb, med mange smil og mye arbeidsglede som seg hør og bør en arbeidsgledepris, sier Grinna.