Aktiv Innherred AS øker kapitalen sin fra 2,510.000 kroner til 2,990.000 kroner. Forrige endring ble gjennomført i september 2015. Selskapet driver eiendomsmegling med kontor i Moafjæra i Levanger Sør, og har Bjørn Asle Hynne som styreleder.

Aksjeselskapet B2 Eiendomsutvikling AS i Gamle Kongeveg Nord i Levanger øker kapitalen sin fra 30.000 kroner til 230.000 kroner. Selskapet ble stiftet 12. desember i fjor for å kjøpe, selge og utvikle eiendom, og styres av Cato Sundal. Han er for øvrig også daglig leder ved Mestrings- og læringssenteret AS på Ekne.

Boligsameiet Havna Terrasse i Levanger har endret styret. Trygve Lullau er styreleder, og har med seg Kjell Myhre og May Brit Soløy i styret. Turid Inderberg og Einar Brørs er varamedlemmer.

Borettslaget Elvebredden i Levanger sentrum har endret styret. Ivar Haarstad er styreleder, og har med seg Elin Ulvik Alfnes og Odd Egil Reinås som styremedlemmer. Eva Solveig Røkke og Gerd Anita Kvam er varamedlemmer.

Sindre Solem Ertsaas har fratrådt i styret til Ertsaas & Weie AS i Sjøgata i Levanger. Aasmund Bernolf Ertsaas er styreleder, og Bjørn Kristian Ertsaas er oppført som styremedlem.

Fiborgtangen Vekst AS har endret styret. Amund Saxrud er fortsatt styreleder, og har med seg Anna Ceselie Brustad Moe, Eling Aune, Bjørn Asle Hynne og Erik Hatling i styret.

Ina Sivertsen er daglig leder og styremedlem i det nyetablerte aksjeselskapet Frol Minilager AS. Arvid Grostad er styreleder. Selskapet skal tilby utleie av fast eiendom, og har en startkapital på 30.000 kroner. Selskapet ble registrert i Foretaksregisteret 22. mai.

Hans Hagerup i Åsen har etablert aksjeselskapet Hans Hagerup Holding AS i Åsen. Selskapet skal investere og eie aksjer i andre selskaper, og har en startkapital på 30.000 kroner. Hagerup er styreleder i selskapet, som ble registrert i Foretaksregisteret 24. mai.

Levangeradvokatene ANS har endret deltakere. Selskapet består nå av Grethe Gilstad, Trond Peder Nilsen og Per Ove Sørholt. Selskapet har fra 24. mai også endret foretaksnavn fra Advokatene Nilsen, Solem og Sørholt til Levangeradvokatene.

Stian Skjelbred har etablert et nytt selskap under navnet Skjelbred Marketing Labs AS i Moafjæra 10 i Levanger. Selskapet skal tilby konsulenttjenester innen informasjonsteknologi med fokus på søkemotoroptimalisering. Selskapet skal også bygge opp og drive datasystemer og annen form for informatikkbehandling. Leif Gunnar Skjelbred er styremedlem i selskapet, hvor Stian Skjelbred selv er daglig leder og styreleder. Han er også daglig leder i Stian Skjelbred Invest AS og Arms Gruppen AS.

Bobehandlingen av konkursen i Torsveet Graveservice AS i Åsen er innstilt. Årsaken er at boets midler ikke dekker omkostningene ved fortsatt behandling, ifølge Inntrøndelag Tingrett.

Stig Gøran Brenne har etablert aksjeselskapet Trøndelag kyllingoppdrett AS i Brennesgrenda på Skogn. Selskapet skal tilby norske eggprodusenter verpehøner med avstamning fra Litla Undheim. Selskapet har 50.000 kroner i startkapital, og Brenne er selv daglig leder. Christoffer Singstad fra Kleppe er styreleder i selskapet, mens Erling Brenne, Pål Ånund Tveiten og Stig Gøran Brenne er styremedlemmer. Selskapet ble etablert 22. mai.

Elisabeth Dalen i Whase AS.

i Kaivegen på Ekne har endret styret. Elisabeth Dalen er oppført som styreleder, mens Andreas Nilsen er styremedlem. Selskapet bedriver eiendoms- og handelsvirksomhet.

Baglan Borettslag i M B Landstads gate i Verdal har endret styret. Stein Pettersen er styreleder, og har med seg Ingunn Granaune som nestleder. Stig Are Buran, Rolf Eldar Rognes og Ole Jakob Hollekim er styremedlemmer.

Borettslaget Joplassen i Verdal har endret styret. Ola Aune er styreleder, og har med seg Malin Saus og Camilla Dille Hansen i styret. Julie Hemnes og Ken Andre Karlsen er varamedlemmer.

Ecogas i Ravlovegen i Verdal har økt kapitalen i selskapet til 8.000.000 kroner. Det er en økning på fem millioner kroner siden selskapet ble etablert i februar i fjor. Selskapet skal produsere, markedsføre og selge biogass, og har Tore Fløan fra Skatval som styreleder.

Einar Eriksson Lastebiltransport i Vuku er slettet fra Foretaksregisteret fra 23. mai.

Elvepromenaden borettslag i Verdal har endret styret. Stein Pettersen er styreleder, og har med seg Inger Elise Fjellhaug og Ragnhild Håskoll i styret.

Estvoldvegen borettslag i Verdal har endret styret. Rune Reinaas er styreleder, og har med seg Snorre Skrove og Mona Stene Brenne i styret.

Samvirkeforetaket Feil Teater i Tore Hunds gate i Verdal har endret styret. Amalie Sofie Ibsen Fjørtoft Jensen er styreleder, og har med seg Vilde Johannesen, Joakim Skevik, Lars Halvor Andreassen og Amanda Hedvig Strand i styret. Selskapet ble registert i Foretaksregisteret 9. februar i år, og skal drive kulturvirksomhet og produsere og selge teaterforestillinger.

Madsen Bil fusjonerer inn Madsen Service i morselskapet (Arkivfoto).

Bilforhandleren Madsen Bil AS

i Havneveien i Verdal fusjonerer inn selskapet Madsen Service på samme forretningsadresse i selskapet. Fusjonen ble registrert i Foretaksregisteret 23. mai.

Sandheim Borettslag i Verdal har endret styret. Selskapet har Paul Bjarne Sakshaug som styreleder. Han har med seg Oddveig Helgås og Rolf Brynjar Tronsmo i styret.

Tide Salgssenter Innherred AS i Nrodgata i Verdal har endret styret. Tor Gunnar Øyslebø fra Notodden har fratrådt som styreleder. Nå står Martin Hovelsen og Elias Nordberg Ulvin oppført som styremedlemmer.

Enkeltpersonforetaket Tor Risan har endret forretningsadresse fra Haug i Verdal til Feldmakarvegen 11B i Verdal fra 19. mai.