Børge Solbakk står bak utviklingen av den splitter nye hjemmesiden levangersentrum.no, som ble aktivert natt til onsdag. Bak siden står Levanger Handelsstands Forening, utformet av Fotograf Hattrem og hans medarbeidere.

Ideen er å skape en felles hjemmeside for alle næringsdrivere i sentrumsområdet. Det skaper ikke bare samhold, men gir også verdifull informasjon om åpningstider, beliggenhet, tilbud og arrangementer i sentrum for både lokalbefolkningen og tilreisende samt turister.

–Vi synliggjør navnet og logoen for «Levanger sentrum», sier Trond Hattrem.

Synlig fokus

Hattrem har tatt bilder av alle sentrumsbygg tilknyttet siden, hvor medlemsbedrifter i foreningen får bredest omtale, men alle næringsdrivende i sentrum skal være katalogisert. Hjemmesiden for sentrum legger også vekt på å gi besøkende et best mulig inntrykk av alt Levanger sentrum har å by på.

–Vi er opptatt av å fronte det gode liv i sentrum, som Cittaslow også fokuserer på. Sentrum er nødt til å utvikle seg i takt med endringer i samfunnet, og vi ser at stadig flere ønsker seg opplevelser. Det må vi tilpasse oss også, sier Hattrem og understreker:

–Dette skal ikke bli en nyhetsside i konkurranse med lokalavisa. Men vi skal vise fram det som skjer i sentrum på en fin måte. Det vil bidra til målet om at Levanger sentrum skal være en levende arena og et trivelig sted drive næring og å bo, sier Hattrem.

Tilpasset

Utvikleren, Børge Solbakk, har jobbet i selskapet i et års tid, og er fornøyd med produktet som nå er lansert.

–Det handler om å kunne finne enkelt fram til det som skjer i Levanger. Det er også tilpasset alle plattformer, slik at det er kjapt og enkelt å finne fram, sier Solbakk, som også får skryt av sjefen for prosjektet.

–Børge er meget faglig dyktig, og er viktig for bedriften vår, sier Hattrem.

Inntil videre er det imidlertid ikke planer om å lage en Levanger-app ut fra prosjektet.

–Men en vet aldri hva som kommer i framtiden, sier Hattrem, som nå fortsetter arbeidet med å fylle ut de ulike seksjonene av Levanger-siden med nytt innhold i tiden framover.

–Vi har fylt inn mye, men det vil komme enda mer etter hvert som det arrangeres nye ting og nye selskaper kommer til. Vi håper også at enda flere bedrifter melder seg inn i handelsstandsforeningen, hvor plass på hjemmesiden er en del av pakken de får, sier Hattrem.