Backlund Restaurantdrift har skiftet navn til Brygga Restaurantdrift. Restauranten tilhører Knut Strugstad, som i en årrekke drev restauranten og kafeen i hotellokalene til Thon Backlund Hotell i Kirkegata. I sommer åpnet han i nye lokaler på brygga i Sjøgata, etter at leieavtalen i hotellet ikke ble fornyet og han valgte å finne seg nye lokaler. Selskapet endret dermed også forretningsadressen fra Kirkegata 41 til Sjøgata 17.

Epion AS har endret forretningsadresse fra Frøys veg 2 i Levanger til Gamle E6 1302 på Skogn. Endringen ble registrert i Foretaksregisteret 17. juli. Vegard Skreden er daglig leder i selskapet, som bedriver salg av handelsvarer og tjenester. Erik Helmut Winn var styreleder i selskapet siden etableringen i 2014, og fra 17. juli har Stein Frode Søraker Aaseng fra Levanger tatt over som styreleder. Selskapet har også økt kapitalen til 585.900 kroner.

Blåklokkelia Borettslag i Levanger har endret styret. Wenche Krogstad er styreleder, og har med seg Petter Thorsø Johansen og Kari Johanne Lien i styret. Svenn-Erik Grankvist og Jan Roger Løvås er varamedlemmer.

Borettslaget Odins veg i Levanger har endret styret. Gunnar Inge Hofstad er styreleder, og har med seg Mildrid Gunelie Rønsåsbjørg og Therese Årstadvold i styret. Mari Barstad og Snorre Skarstad er varamedlemmer.

Bregnevegen Borettslag i Levanger har endret styret. Arnhild Fondal er styreleder, og har med seg Anita Halland som nestleder. Andreas Kvam Sletnes og Vidar Frøstad er styremedlemmer, og Morten Lorentzen og Lisbeth Liaklev er varamedlemmer.

Elise Jørum har etablert en ny frisørsalong i Verdal fra 19. juli. Selskapet heter Din Salong Hår og Hud AS, og holder til i Vektargata 13 i Verdal. Selskapet skal drive frisørsalong med skjønnhet og velvære og salg av relaterte produkter. Jørums selskap har 200.000 kroner i kapital, og har Gunnvor Møst Eggen som styreleder.

Tom Rune Iversen er ny daglig leder i Elman AS. Endringen ble registrert i Foretaksregisteret 18. juli. Roald Stene har vært daglig leder siden etableringen i 2011. Elektrikerselskapet har også endret styret fra samme dato. Ole Rogstad Jørstad er styreleder i selskapet, og har med seg Roald Stene, Stig Håvard Indahl, Geir Ove Granheim, Yngve Østgård, Leif Gunnar Skjelbred, Odd Inge Bergsmo og Snorre Gudding i styret. De to sistnevnte er nye i styret.

Holåsen Borettslag på Skogn har endret styret 19. juli. Jens Gerhard Kristensen fra Skogn er ny styreleder, og har med seg Jon Egil Brenne, Randi Merete Aae og Marte Angelo i styret. Olav Elverum, Inger Hammer og Gerd Irene Steinvik er varamedlemmer.

Kvislatunet 2 Borettslag i Verdal har endret styret. Finn Erik Solheim er styreleder, og Gunnar Matberg og Christer Einar Ahlqvist er styremedlemmer. Rut Åse Prestmo er varamedlem.

Inntrøndelag tingrett har innstilt bobehandlingen i konkursen til selskapet Globus Foto Geir Lervåg i Levanger, fordi boets midler ikke kan dekke omkostningene ved fortsatt behandling. Kjennelsen ble avsagt 14. juli.

Midt-Norsk Betong AS i Venusvegen 9 i Verdal har skiftet daglig leder fra 19. juli. Svein Eggen fra Nordli overtar nå som daglig leder.

Mikvold Østre Borettslag i Verdal har endret styret. Hege Lorås fra Verdal er styreleder, og har med seg Vegard Olsen, Kirsten Helen Husan, Alis Ambli Solberg, Stine Wæren, Marius Skavhaug Røysen og Frank Årstadvold i styret. Ida Mari Skrove, Arvid Pleym Husan og Carita Wekre er varamedlemmer.

Neptunveien 1 AS har endret styret. Kåre Konrad Hynne fra Verdal er styreleder, og har med seg Jan Tore Grande som varamedlem.

Saga Borettslag i Verdal har endret styret. Kjell Bjørnar Johansen i Verdal er styreleder, og har med seg Lars Olav Ostad, Sissel Edvardsen, Tor Ivar Strøm og Ingrid Elisabet Lomahaug i styret. Hilde Norum og Marte Lorås er varamedlemmer.

Solenget Borettslag i Levanger har endret styret. Lene Stamnes er styreleder, og har med seg Ståle Volden, Lars Edvard Hoff og Ann Tove Storholmen i styert. Børre Kristoffer Hansen og Inger Johanne Aune er varamedlemmer.

Spinneriet Borettslag har endret styret. Dagfinn Prestmo er styreleder, og har med seg Lone Mette Strachotta Kvelstad og Jon Magnar Sundli i styret. Svenn Arne Muggerud og Arnljot Gomo er varamedlemmer.

Sundgata Borettslag i Levanger har endret styret. Odd Vestrum er styreleder, og har med seg Stian-Andre Heggdal Christensen, Therese Bjørstad Karlsen, Espen Aspås og Hans Kristoffersen i styret. Bjørg Vestrum og Morten Forbord er varamedlemmer.

Torsheim Borettslag i Levanger har endret styret. Marius Alseth er styreleder, og har med seg Rune Olav Egge og Elisabeth Aune i styret. Bjørn Aarvik og Tone Nytrø er varamedlemmer.

Treskosvingen Borettslag i Verdal har endret styret. Stein Pettersen er styreleder, og har med seg Svenn Edgar Balgård og Christel Stakset Winge i styret. Jostein Erlend Richter og Tor Sande er varamedlemmer.

Vestsida Borettslag i Verdal har endret styret. Kjell Bjarne Hanssen er styreleder, og har med seg Arnt Egil Bostad og Odd Arnfinn Pedersen som styremedlemmer. Unni Selnes og Jostein Green er varamedlemmer.