Aksnes Utleie er meldt oppløst i Foretaksregisteret fra 6. september. Selskapet har hatt forretningsadresse i Rugdevegen 16 i Berdal. Stian Aksnes har vært styreleder i avviklingsstyret. Selskapet drev med utleie av maskiner og utstyr, og var eid likt av Svein Rune Aksnes og Stian Aksnes. Selskapet ble registrert i 2014.

Arild Valbekmo har fratrådt som daglig leder i aksjeselskapet Arma Holding i Kassefabrikkvegen 1 i Verdal. Selskapet har hatt som formål å investere i andre virksomheter.

Borettslaget Hermanngården i Verdal har endret styret. Einar Bjørsmo er styreleder, og har med seg Morten Lyng og Henrik Skjørstad som styremedlemmer. Bjørn Inge Mostad er varamedlem.

Løvli Holding AS i Trekanten 6 i Levanger har gjennomført en fisjon. Holdingselskapet blir nå delt inn i følgende selskaper: Fanums Holding AS i Åsen, Bye Holding AS i Verdal, Ekker Holding AS i Steinkjer. Samtidig er det nye selskapet Bye Holding AS etablert, med Bjørnar Bye fra Verdal som styreleder. Selskapet har 37.500 kroner i startkapital.

Byggmesteran Holding AS har endret styret. Lars Petter Sjøvold er stadig oppført som styreleder, mens Torbjørn Leirset fortsatt er styremedlem. Med seg i styret har de fått Egil Arnold Grande og Liv Irene Grande.

Christina Eiendom AS i Verdl har endret forretningsadresse fra Gamle Kongeveg 76 til Jernbanegata 9M i Verdal. Christina Holding AS har også gjennomført samme flytting.

Enkeltpersonforetaket Espen Ertsås i Bredingsberg 10 i Vuku har endret forretningsadresse til Håkon den VII allé 26 i Verdal.

Bobehandlingen i aksjeselskapet Everet Profs AS har blitt innstilt fra 7. september. Årsaken er at boets midler ikke kan dekke omkostningene ved fortsatt behandling av konkursen. Selskapet ble slettet fra Foretaksregisteret samme dag, mens selve konkursåpningen ble gjort 22. april i fjor.

Hellemshaugan Eiendom AS har endret styret. Lars Petter Sjøvold er oppført som styreleder i selskapet, mens Eskil Austad er styremedlem.

Håvard Martin Hermann fra Verdal er styreleder i det nyetablerte aksjeselskapet Herwei Holding AS. Selskapet har forretningsadresse i Kløvervegen 25 i Verdal, og skal investere i andre selskaper. Marius Weie er styremedlem i selskapet, som ble registrert i Foretaksregisteret 7. september.

Bobehandlingen av konkursen til Industrisystemer AS er innstilt, fordi boets midler ikke dekker omkostningene ved fortsatt behandling. Kjennelsen ble avsagt 13. september. Selskapet ble samme dag slettet fra Foretaksregisteret.

Innherreds Folkeblad og Verdalingen AS skifter forretningsadresse fra Møllegata 4 til Jernbanegata 19 i Verdal. Selskapet endrer også styret, hvor Stephan Berntsen fra Trondheim er styreleder. Han har med seg Jostein Ebne Danielsen som nestleder og Svend Ingar Sivertsen som styremedlem. Danielsen er ny i styret, mens Roar Klokk Morset går ut som nestleder og Roar Østgaard som varamedlem.

Kroken Hage Borettslag er et nyregistrert borettslag i Foretaksregisteret fra 8. september. Frode Varslot Hagen er styreleder i selskapet, mens Erling Bratland og Arild Oddmund Berg er styremedlemmer. Fredrik Holm Byre er varamedlem.

Bjørn Olav Albertsen fra Stavanger har fratrådt som daglig leder og styreleder i Management Support AS i Verdal fra 11. september.

Mediehuset Innherred har endret forretningsadresse fra Møllegata 4 til Jernbanegata 19 i Verdal fra 12. september.

Presis Montasje AS i Tronesvegen i Verdal er meldt oppløst fra 7. september. Roger Edvardsen er avviklingsstyrets leder.

Rostu Entreprenør AS i Verdal har endret styret. Einar Theodor Bangstad, Jim Roger Skogseth og Bjørn Olav Kolstad går ut av styret, hvor Robert Keim-Varslot er styreleder. Inn kommer Trond Høyby og Ketil Karlsen som styremedlemmer. Høyby er for øvrig daglig leder i selskapet.

Kent Are Helden er oppført som ny daglig leder i Røstad Entreprenør AS. Han overtar for Jan Skevik. Endringen ble registrert i Foretaksregisteret 1. september.

Veita Invest AS har endret styret. Bjørn Riksvold fra Verdal er fortsatt styreleder, og har med seg Bjørn Emil Riksvold som styremedlem. Kristian Kolstad er oppført som varamedlem, og får inn Elisabeth Rotmo Aasan i tillegg.

Åsentunet Borettslag i Levanger har endret styret. Hallvard Husby er styreleder, og har med seg Aud Margrethe Kirknes og Tove Dullum i styret. Malvin Arild Torsvik, Kjellaug Opøien, Hilde-Gunn Ulvin Vudduaune og Unni Lundby Hammeren er varamedlemmer.

Anette Lian Aspås har endret forretningsadresse for enkeltpersonforetaket Prikken Over I-en fra Gamle E6 1411 til Åsvegen 7 på Skogn.

Bjørn Magne Jørstad er oppført som daglig leder i det nyregistrerte aksjeselskapet Aroi Asia Trondheim AS. Selskapet har forretningsadresse i Kirkegata 26 i Levanger, og skal drive gatekjøkken og catering med salg av asiatisk mat. Selskapet har 50.000 kroner i startkapital. Roar Reitan fra Trondheim er styreleder, og han har med seg Bjørn Magne Jørstad og Ulf Erling Rinnan som styremedlemmer.

Aksjeselskapet BE Nesjoe Holding AS i Fossingtrøa i Åsen er meldt oppløst fra 5. september. Eirik Nubdal Nesjø er leder i avviklingsstyret.

Bikkjebua Hagen er et nyetablert enkeltpersonforetak i Gilstadlia 63 i Levanger. Selskapet skal selge hundemat, kattemat og hundeutstyr. Lars Tore Rønning Hagen er innehaver av det nye selskapet.

Brillehuset AS i Håkon den Godes gate 21 i Levanger sentrum er meldt oppløst fra 12. september. Alf Einar Rangul skal lede avviklingsstyret.

Duun Industrier AS i Åsen har endret styret. Roald Andreas Duun fra Åsen fortsetter som styreleder, mens styret består av John Erik Duun, Rolf Even Duun, Arnfinn Aasen, Gunnar Frost, Sonny Flokkmann og Birger Tunset. Flokkmann og Tunset er representanter for de ansatte. Øyvind Nordaune og Nils Tomas Höglin er varamedlemmer.

Christian Wee er ny styreleder i Falstadsenteret Drift SA på Ekne i Levanger. Med seg i styret har han Marius Værdal og Svenn Robert Berg.

Tor Sivertsen er ny styreleder i Induform AS fra 5. september. Han tar over for Kaare Dahl fra Trondheim, og var tidligere nestleder i styret. Med seg i styret har han fortsatt Jonas Sivertsen, Eva Synnøve Myrvang og Anita Sivertsen.

JKI AS i Gamle Kongeveg i Levanger har meldt oppbud fra 5. september. Første skiftesamling for konkursbehandlingen skjer i Inntrøndelag tingrett 19. oktober. Pål Inge Salberg er oppnevnt som bostyrer.

Levanger Næringsforum har vedtatt en kapitalforhøyelse, og har fått fullmakt til å heve kapitalen med opptil 200.000 kroner. Fullmakten gjelder i to år, fram til 19. april 2019.

Vidar Burmo er styreleder i det nyetablerte selskapet Stiklestad Eiendom Åsen AS. Selskapet ble registrert i Foretaksregisteret 7. september, og Brynjar Farstad er daglig leder. Med seg i styret har de Gunnar Reitan og Geir Kolstad. Selskapet har 100.000 kroner i kapital, og skal drive eiendoms- og handelsvirksomhet.

Olav Dehli er daglig leder og styreleder i Tech2 AS i Bambergvegen i Levanger. Selskapet skal drive forretningsutvikling, konsulentbistand, prosjektledelse og eierskap knyttet til industriell virksomhet. Selskapet har 30.0000 kroner i egenkapital.

Jon Inge Paaske fra Ronglan er ny styreleder i Thanor Bygg AS på Ronglan.

Trøndelag Kyllingoppdrett AS i Brennesgrenda i Levanger har økt kapitalen i selskapet fra 50.000 kroner til 200.000 kroner. Stig Gøran Brenne er daglig leder i selskapet, hvor Christoffer Singstad fra Kleppe er styreleder. Selskapet tilbyr norske eggprodusenter verpehøner med avstamning fra Litla Undheim.

Trøndelag Rør og Varme AS på Ytterøy meldte oppbud til Inntrøndelag tingrett 7. september. Rørleggerfirmaet har fått advokat Per Ove Sørholt som bostyrer, og første skiftesamling blir holdt 16. oktober i Inntrøndelag tingrett.

Jon Audun Haukø er ny styreleder i Ytterøy Eiendom AS på Ytterøy. Lena Jørgensen går fra styreleder til nestleder. Med seg i styret har de Tore Nøst, Dagrun Irene Myhr og Henrik Sandstad i styret, og Ann Iren Dybvad som varamedlem. Selskapet har som formål å legge til rette for serverings- og handelsvirksomhet på Ytterøy. Selskapet endrer samtidig forretningsadresse fra Nøvik gård til Rampa Midtbygda 104.

Hans Hagerup er fra 6. september oppført som daglig leder i Åsen Servicesenter AS i Åsen. Han er også styreleder i selskapet, hvor han har med seg Ronal Rendum som styremedlem.