Busscharter.no har endret styret. Største eier Hans Eirik Svepstad er stadig styreleder, men har nå med seg Jan Ivar Aas, Folke Lars-Göran Mellström og Martin Jacobson i styret. Lars Peter Johan Melin og Stina Brænne er varamedlemmer.

Ferjeleiet AS i Finnemarka 11 i Levanger er oppløst i Foretaksregisteret. Lars Hjelde er avviklingsstyrets leder, ifølge meldingen 15. september.

Helseforetaket Helse Nord-Trøndelag i Levanger har endret styret. Alf Daniel Moen fortsetter som styreleder, og har med seg Hilde Grimstad som nestleder. Styremedlemmer er Bjørn Arild Gram, Marit Dille, Gunn Fredriksen, Annbjørn Irene Støa, Janne Elisabeth Jacobsen og Rolf Gunnar Larsen. Støa, Jacobsen og Larsen er ansatterepresentanter. Varamedlemmer og ansatterepresentanter er Lars Petter Skaanes, Mona Lund Veie, Elin Austmo, Ketil Eide og Mathis Andreas Heiberg.

PCV1 AS i Finnemarka 11 bytter navn til HHA17 AS. Selskapet eies av Lars Hjelde og har som formål å fremstille og selge eiendom.

Kommunal Gjeld AS flytter fra Kirkegata 36 i Levanger sentrum til Moafjæra 12 i Levanger Sør.

Levanger Legesenter AS er slettet i Foretaksregisteret fra 21. september. Selskapet har hatt forretningsadresse i rådhuset, og avviklingen ble påbegynt i desember i fjor under ledelse av avviklingsstyrets leder, Håvard Dybdahl.

Morill AS i Sørvegen i Levanger har vedtatt å sette ned aksjekapitalen fra 2.350.000 kroner til 100.000 kroner. Beløpet går til tilbakebetaling til aksjeeierne. Selskapet ble stiftet i 2005 med Roar Husby som styreleder som et investerings- og eiendomsselskap.

Chirachaya Moe er daglig leder i det nyetablerte aksjeselskapet Nan's Cafe AS i Jernbanegata 14c i Levanger. Selskapet skal drive kafé, kiosk, catering, take away og andre tilknyttede virksomheter. Ståle Moe fra Vuku er styreleder i selskapet.

Nessø Glass og Håndtverk-Service AS i Kirkegata 75D i Levanger har endret styret. Per Arild Nessø er fortsatt styreleder, og har med seg Trond Pedersen Lund og Asle Granås i styret. Lund er nyvalgt styremedlem.

Renterisiko AS har flyttet fra Kirkegata 36 til Moafjæra 12 i Levanger.

Phimphimon Paaske fra Ronglan er styreleder i det nyetablerte selskapet Sundalsve Bygg AS i Gamle E6 872 på Ronglan. Selskapet ble registrert i Foretaksregisteret 22. september, og skal drive innen bygg og anlegg, tømring og rehabilitering av bygg. Jon Inge Paaske er styremedlem i selskapet, som har 30.000 kroner i startkapital.

Bunnpris Verdal AS har endret styret. Kjell Engløkk fra Trondheim er oppført som styreleder.

Elvemelen AS i Major Coldevins veg 10 i Verdal har blitt slettet i Foretaksregisteret. Jan Selvig har vært avviklingsstyrets leder i selskapet, som ble etablert i 2011 som et eiendomsselskap.

Fortun Holding AS i Lektor Musums gate 10 i Verdal er meldt oppløst fra 19. september. Knut Fortun er avviklingsstyrets leder.

Melakollen Barnehage AS har endret styret. Malin Sætran sitter som styreleder, mens Hanne Berit Gomo Sellæg, Ingvild Kathrine Haugan, Camilla Høyem og Bjørn Harald Lundsvoll er styremedlemmer.

Melby Maskin og Import i Gravin 32 i Verdal har byttet navn til Melby Maskin & Industriservice.

Verdal Utleieservice Bjørn Pedersen i Leklemsåsen 44 i Verdal er slettet i Foretaksregisteret fra 16. september. Selskapet har drevet utleie av bobil og lift og ble først registrert i 2002.