Det var natt til søndag brann i et rekkehus i K-feltet i Vinne i Verdal. Klokken 03.03 meldte nødetatene at de var på veg.

- To av leilighetene i rekkehuset var overtent da politiet kom til stedet. Det var åpne flammer og mye røyk. Vi arbeider nå med å evakuere folk på stedet, sier Lars Letnes som er operasjonsleder i politiet like etter klokken 04.00.

Ifølge politiets innsatsleder på stedet, Per Henrik Bykvist, er mannskaper fra politi og brannvesen og flere ambulanser på stedet rundt klokken 04.30.

Ifølge innsatslederen arbeider brannmanskapene nå med å få slukket brannen. Det er imidlertid mye røyk i området, og han ber folk i området om å holde seg innendørs og lukke vinduer.

Klokken 05.22 melder politiet at brannen er under kontroll.

- Det er ingen åpne flammer lenger. To leiligheter er helt utbrent. Brannvesenet har fortsatt store mannskaper på stedet, sier operasjonsleder Letnes rundt klokken 05.45.

-  Såvidt politiet er kjent med er ingen personer savnet. Vi mener vi har oversikt over de som er registrert på adressen, og gjester vi vet de har hatt, sier Letnes.

Utbrent: To av leilighetene i rekkehusene er søndag morgen helt utbrent Foto: Leif Arne Holme